donderdag 29 april 2010

BLIJFT HET DROOG MET KONINGINNEDAG?

Deze foto is vanochtend gemaakt. Langs de wijkring, ter hoogte van de Bunnemastee, wonen oranje gezinde mensen. Dat kan niet missen. De foto laat het niet duidelijk zien maar er kijkt een soort van koninginnepop over het balkon. Oranje boven.
Morgen is weer de traditionele vrijmarkt op het voetvalveld bij de Beijumkorf, honderden Beijumers zullen het spel van loven en bieden weer gaan spelen. Kinderkleertjes, fietsjes en cd's, en natuurlijk veel en veel meer, zullen weer van eigenaar wisselen. Zal Mati Gelatti ook komen? Grote vraag is: gaat het morgen regenen of houden we het droog? Laten we hopen op het laatste. Morgen een verslag van de vrijmarkt op Beijumnieuws.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe laat is de markt??

Anoniem zei

Als de eerste verkoper op een matje zit is het open.

Alie zei

officieel vanaf 10 uur, maar om 9 uur wordt er ook al wel verkocht hoor. Pas rond een uur of 11 staat het veld grotendeels vol en wordt het pas echt leuk...
Tot morgen, ook al weet ik niet wie jullie zijn.

Karin.P. zei

haalde jij mij vorig jaar niet om 8 uur al op ?? naja ik ga er zo ook ff wat rommel verkopen en hopelijk blijft het droog

Alie zei

ja dat klopt, maar dat was omdat jij een goed plekje aan het begin wilde hebben, en dat lukte ;-)
Wij zijn vandaag even na 10 uur gegaan, toen was het al aardig vol en lekker druk. Mn kinderen zijn weer wat speelgoed en boeken rijker (en ik weer wat armer haha)

Karin.P. zei

Heb je niet gezien :-( btw lekker verkocht :-))))