zondag 11 april 2010

SUN-WING PAKT DE DRAAD WEER OP

De schrik zit er nog in bij de mensen van bezorg- en afhaalcentrum Sun- Wing aan de Ypemaheerd. Nee, zet ons maar niet op de foto, schrijf ook maar niet op hoeveel geld ze meegenomen hebben, en ook is het niet handig om in het kader van het onderzoek andere details in de publiciteit te brengen.

Wat kan ik dan wel opschrijven? Dat vrijdagavond om half tien iemand van achteren de zaak binnenkwam, dat de man vloekte en 'geld geld' schreeuwde. Dat de eigenaresse net met twee kleine kinderen de deur uit was, en dat de 19 jarige zoon aan de balie televisie zat te kijken op het moment dat de overvaller binnen kwam. Of hij erg geschrokken was? Natuurlijk, wie zou hier niet van schrikken. Maar ik ben niet getraumatiseerd ofzo, ik zet me hier wel overheen.

Drie maanden geleden werd op amper 100 meter afstand Karouline overvallen door twee heerschappen met een boksbeugel. Afgelopen vrijdag ging een jongeman met een pistool op jacht naar geld in dit Chinese ophaal- en bezorgcentrum. De daders van de overval op Karouline zijn gepakt. De politie zal zich inspannen om de overvaller van afgelopen vrijdagavond ook in de kraag te vatten. Intussen zijn de medewerkers van Sun-Wing weer overgegaan tot de orde van de dag. Het is zondag, voor veel mensen betekend dit Chinees eten halen of laten bezorgen.

Geen opmerkingen: