woensdag 28 april 2010

WIE BEDENKT EEN NAAM VOOR SPEELPLEIN DE DIJK?

(foto is van gisteren, video over nieuwste ontwikkelingen in de loop van de week)
(Persbericht)18 juni om 13.15 uur zal wethouder Frank de Vries de openbare ruimte rondom De Dijk officieel openen. De openingshandeling zal het onthullen zijn van de nieuwe naam voor het gebied.
We willen iedereen graag uitnodigen om een leuke en toepasselijke naam voor het gebied te verzinnen. Uit alle inzendingen zullen drie namen gekozen worden, waaruit uiteindelijk iedereen de nieuwe naam kan kiezen. Heeft u een idee mailt u dan uw naam voor het gebied naar hanvandervlist@montessorigroningen.nl
Graag voor 15 mei.
Voor de uiteindelijke winnaar is een leuke prijs beschikbaar.
Uit de nieuwsbrief:
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Arena en is begonnen met het aanleggen van de speelheuvel. Volgende week wordt begonnen met het sportveld.
De grond is op dit moment erg droog. Dit betekent dat we veel moeten sproeien. Het is onze bedoeling omdat met de kinderen te gaan doen. Op dit moment houdt onze conciĆ«rge het gebied bij. Omdat de grond erg droog is laten we ook ’s avonds de sproeier lopen. Het is belangrijk dat de grond goed nat is. Maar het gebied nadert zijn voltooiing. Dit stuk van Beijum krijgt een geweldige facelift. Iedereen mag daar best een beetje trots op zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is toch een kijk, leer en doe plein? Het kloeplein hahaha.