maandag 12 april 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING

Er kwamen klachten bij me binnen over het feit dat het 'ongezellig' is dat er niet meer rechtstreeks gereageerd kan worden. Ik ben het met deze lezers eens. Vanaf nu is de reactiemogelijkheid weer open. Mochten er onderdemaatse reacties bijstaan weet dan dat die zsm worden verwijderd. Omdat ik niet steeds online ben, veel artikelen worden tevoren geprogrammeerd, kan het even duren voor zo'n ongewenste reactie gedelete is. Het is aan de beheerder om de toelatingscriteria te bepalen, hier wordt niet over gediscusseerd.

4 opmerkingen:

Dineke zei

Fijn!

Wie weet blijven die "anonieme" (want hoe anoniem ben je als je als de weblogger de ip nummers steeds kan zien) reageerders wel gewoon weg :)

Karin.P. zei

Mooi zo, goeie actie ik ben weer van de partij :-)

Jan zei

Zou mooi zij als die BOBlui zich van Beijumnieuws afzijdig zouden willen houden. Blijf aub bij jullie eigen medium. Laat Beijum aub onbekommerd genieten van deze site en vervuil de reacties niet meer!

Henriƫtte zei

Fijn. Ik ben niet zo'n actieveling qua reacties, maar kom hier wel elke dag en merk dat ik niet postte de afgelopen periode, terwijl ik dat wel wilde. Nu voelt dat weer open en prettig, en is dit ook een andere vorm van reageren dan middels ingezonden brieven bij een krant.

Ik raak al steeds beter op de hoogte van het wel en wee in Beijum, zover ik dat hier lees ;)

PS: biedt blogger.com niet de mogelijkheid om de anonieme reactie-mogelijkheid uit te schakelen? Bij bv web-log.nl weet ik dat dat wel het geval is, maar Blogger ken ik niet wat dat aangaat.