woensdag 21 april 2010

HARDSTIKKE BEDANKT, GULLE GEVER

Er zijn van die tijden dat alles precies zo gaat als dat je wenst. Een nieuwe Kijk op de Wijk- slachtoffer nodig? Zo maar ineens meldt zich een lezeres die zich hiervoor aanbiedt. Binnenkort hierover meer. Oude Doos- foto's nodig? Zomaar ineens krijg je er tien binnen.

Al een tijdje dacht ik er over na om eens een nieuwe tuinstoel aan te schaffen. Als blogger moet je af en toe met een pot bier achter in de tuin nadenken over hoe nou verder. Welke artikelen de komende tijd? Hoe en wat nou verder over de Beerput Organisatie Beijum? Heb ik dat nou wel nodig om daar over te schrijven? Er zijn op het ogenblik toch zoveel koetjes en kalfjes, bloemetjes en bijtjes.. Binnenkort maar eens een nieuwe sponsor? Ok, maar die tuinstoel begint zo door te zakken. Hoe moet dat nou? Op dat moment zag ik aan de Holmsterheerd deze stoel staan. Met bijbehorende tekst. Achter op de fiets met die handel. Regelmatig ga ik nu in het (hopelijk)voorjaarszonnetje, met een potje bier er bij, broeden op stukkies voor Beijumnieuws. De wijk de lucht in schrijven? Misstanden aan de kaak blijven stellen? Zal ik Kees Huizenga een column aanbieden? Deze stoel wordt de komende tijd een beetje de basis van Beijumnieuws. Met dank aan de anonieme gever.

1 opmerking:

Alie zei

wat de een kwijt wil, is voor de ander goud! En zo is iedereen geholpen. Daarom tieren sites als marktplaats en gratis ophalen zo welig denk ik.
Nou, we verwachten wel heel wat hoor, zo uit de rieten stoel vers op het Beijumnieuws ;-)