vrijdag 30 april 2010

KONINGINNEDAG 2010 ROMMELMARKT BEIJUM (video)

Het ironische van de rommelmarkt van vandaag was dat het mooi werd op het moment dat iedereen inpakte en verdween. Ik kan me vergissen, maar ik had ook de indruk dat het eerder afgelopen was in vergelijking met voorgaande jaren. Om half drie was het veld weer nagenoeg leeg.Toch was het gezellig, er was sfeer en er liepen behoorlijk wat mensen tevreden rond. Wat wil je, het was traditionele koopjesdag in Beijum. Hoezo een nieuwe kinderfiets kopen voor 175 euro terwijl je op een dag als vandaag hetzelfde exemplaar tweedehands voor twee tientjes op de kop kunt tikken?
Veel verkopers hadden aan het eind van de markt geen zin meer om hun koopwaar mee naar huis te nemen, de vuilniscontainers puilden uit. Kijk even mee naar Koninginnedag 2010 in Beijum. De tuinlampen gingen voor 7 euro vijftig van de hand(video) en scouting De Voerman had een lekker vuurtje gecreƫerd.

2 opmerkingen:

Karin.P. zei

Het was voor mij een zeer geslaagde halve dag om 8 uur kwamen we aan met onze dozen, heel de dag liep het lekker door.
100 euro rijker en 2 en half dozen lichter gingen wij naar huis :-)
Nog even het centrum in geweest waar het gezellig druk was en waar de zon nog even doorbrak.
Voor ons een zeer geslaagde dag !!!

Alie zei

wij vonden de markt ook erg leuk. Voor de kids wat spulletjes gekocht, al met al niet meer dan 10 euro kwijt en toch tevreden kids, lekker toch? De rest van de dag nuttige dingen gedaan thuis, opruimen, administratie, onkruid wieden ed. Ook een geslaagde dag.
Wij gaan niet naar de stad, veel te druk voor ons mannetje met adhd.
Heeft verder ook iedereen het leuk gehad?