donderdag 16 december 2010

ACTIVITEITENLADDER VENSTERWIJK JAN.-APRIL 2011


Vanaf januari tot april kunnen kinderen weer kiezen uit tal van activteiten in het kader van de Vensterwijk Beijum. Klik de flyers, voor en achter, groter om ze beter te kunnen zien en om desgewenst een keuze voor en met uw kind te maken. De Beijumer kinderen krijgen de ladder begin januari mee naar huis, maar u kunt ze nu reeds voor een of meerdere activiteiten opgeven.

Een Vensterschool is een samenwerkingsverband van allerlei instellingen in de wijk. De instellingen werken met kinderen en/of met hun ouders om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten. In de Vensterwijk Beijum is er sprake van een bundeling van 6 basisscholen, 1 school voor speciaal onderwijs en 1 voor voortgezet onderwijs, 5 peuterspeelzalen en verschillende andere partners in de wijk zoals kinderopvang, bibliotheek, muziekschool, maatschappelijk werk, buurtcentra etc.

Voorheen werkten deze instelling niet minder hard maar vaak los van elkaar. De Vensterwijk brengt hun inspanningen bijeen.

De Vensterwijk verbindt de 3 werelden van het kind: Thuis, school en vrije tijd.Voor informatie over de Vensterscholen/-wijken zie ook:
www.vensterschool.groningen.nl
www.vensterwijkbeijum.nl

Geen opmerkingen: