vrijdag 24 december 2010

BEIJUMSKAP (13)

Beijum bij nacht 4
Zelf heb ik niet zoveel met kerst. Ik vind het leuk dat sommige mensen er veel werk van maken, ik houd het bij een ster voor het raam. Ook het kerstwensen is aan mij niet zo besteed. Ik ben niet Christelijk en wens iedereen elke dag een prettige dag. Maar kaartjes krijgen is best leuk, en het hoort toch ook bij onze cultuur. Daarom stuur ik volgende week weer eens Nieuwjaarskaartjes. Gelukkig staat er weer een brievenbus in winkelcentrum West. We moeten er met zijn allen toch ook voor zorgen dat de postbode niet uit ons straatbeeld verdwijnt. Dat zou toch jammer zijn.

Ik wens alle lezers van Beijumnieuws gezellige kerstdagen en ook alle dagen daarna! Enne, niet teveel eten (probeer eens een vegetarisch kerstdiner)!

Foto + tekst: Atsje Straatsma
http://www.atsjestraatsma.nl/

1 opmerking:

Alie zei

@Atsje, je hoeft niet perse christelijk te zijn om mensen een prettige kerst toe te wensen toch? Heel veel mensen gaan leuke dingen doen met kerst, al dan niet gewenst gezellig. Nieuwjaarskaartjes vind ik ook erg leuk. Ik ben wel christelijk, maar daarom stuur ik geen kaartjes. Meer omdat ik iedereen een goede tijd wil wensen. Net als jij dus.
Hoe dan ook, nog een fijne tweede kerstdag, en ook alvast een heel goed en gezond nieuw jaar toegewenst aan iedereen!