maandag 6 december 2010

DWDD? NETWERK? MORAALRIDDERS? POWNEWS?

Het heeft iets sfeervols om een avondwandeling door Beijum te maken terwijl het donker is. Nederlanders staan er om bekend dat ze vaak 's avonds de gordijnen voor de ramen open houden. Duitsers vinden dat vaak heel locker, bij onze oosterburen houden ze die Gardine
het liefst dicht. Mooi is hier dat je even naar binnen kunt kijken om te zien wat er binnen gekeken wordt. De Wereld Draait Door op de rode Vara?

Rtl-nieuws? De Moraalridders? Netwerk? Of toch maar Powned door Puberaal Liberaal Nederland? De tv in dit huis stond op deze nieuwe zendgemachtigde, zie foto. Op het scherm zag ik mijnheer Weesie bezig met presenteren, terwijl nodeloos kwetser Rutger Catricum van Geenstijl, ja die mijnheer die zelf bang is om geinterviewd of gekwetst te worden, aanschoof. Het zijn verwarrende tijden, je weet tegenwoordig niet meer wat links of rechts is. Ben je links als je DWDD kijkt, en rechts als je Powned op tv hebt staan?

Ondergetekende vind het wel vermakelijk om naar Pownews te kijken. Ze willen zo graag een ander geluid laten horen, maar het lukt ze maar niet. Het vooroordeel dat de linkse pers op de PVV zou gaan jagen is wel weer ondermijnd door deze rechtse rebellenclub. De ene halve gare PVV-er na de ander is door Pownews ontmaskerd. Ondergetekende kijkt liever tv via de computer. Je zit niet vast aan uitzendtijden, via Uitzending Gemist kun je je eigen tv-avondje samenstellen. Maar dat moet niet iedereen doen. Het heeft iets sfeervols als je tijdens donkere avonden door de straten van Beijum zwiert en de bewoners binnen op de bank naar een kastje met bewegende beelden ziet kijken.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Beetje vreemd om PowNed te dissen als ze de ene na de andere scoop hebben.

PN is een beetje studentikoos en vlerkerig van toon. Klopt. Maar hun research is goed. En hun aanpak verfrissend.

(René)

Anoniem zei

Is het nodig dan dat je moet weten of iets links of rechts is?

Dat je moet weten of een persoon/televisieprogramma/whatever links of rechts is?

Ik denk dat de beheerder moet ophouden om hele kleine subtiele politiek gekleurde uitingen te brengen in zijn berichten (in oorlogstijd kun je het onder propaganda laten vallen). Het maakt de rest van de berichten ook ongeloofwaardiger.

Anoniem zei

grappig om te zien dat iemand wel komentaar heeft op de beheerder van dit weblog over zijn eventuele politieke voorkeur (even onthouden dat dit een particulier log is!!!) maar dat dan zelf doet in anonieme vorm!

Anoniem zei

Zeik niet zo. Dat er bij sommige mensen het idee is ontstaan dat het volstrekt normaal moet zijn om met naam en toenaam je gegevens op internet te zetten wil niet zeggen dat je dat voor iedereen kan moeten bepalen. Dat er nog steeds mensen zijn, en met name in Nederland, die denken "ik heb toch niets te verbergen" hebben echt geen flauw benul hoe de wereld in elkaar steekt.

Erger is het nog dat er mensen zijn die niet weten hoe commentaar geschreven dient te worden en hoe je een zin moet beginnen.

Dit is zeker geen particuliere [b]B[/b]log! Ken je facts... Het is nog steeds van Google en als die zin heeft zet die het naar dev/null. Je mag er gratis gebruik van maken. Ik meende dat de beheerder geld ontvangt voor deze blog? Als dat gezellige Beijum clubje moeilijk wil doen zou ik daar op inspelen bij de gemeente want het onderhoud kost feitelijk niets.

Anoniem zei

Er zijn nog steeds mensen die niet weten hoe commentaar geschreven dient te worden en hoe je een zin moet beginnen. Ik wel. Je begint met: Zeik niet zo.

Kees K. zei

Omdat men gemiddeld zo afgestompt raakt door de onvoorstelbare hoeveelheid informatie die hen via de media overspoelt, denk ik dat daarom 'links-rechts' een houvast geeft om een 'standpunt' te bepalen. Nadenken over de inhoud is veel te lastig en vermoeiend.

Trouwens anoniem 7/12 18:41, jij schrijft ook een leuke zin: "...wil niet zeggen dat je dat voor iedereen kan moeten bepalen...", dus altijd blijven opletten als je kommuntaar geeft.

Anoniem zei

Die omroep met die haan heeft twee bestuurleden in dienst die elk bijna een half miljoen euro per jaar verdienen. Wat nou links?

(René)