donderdag 23 december 2010

DE LOOP/FIETSBRUGGEN ZIJN WEL OPEN.

Gisteren vermeldde ik reeds dat de Korrewegbrug voor autoverkeer was afgesloten. Dé fietspoort naar Beijum blijft wel open, u moet uw fiets dan wel naar boven duwen en al remmend weer naar beneden lopen. Het kan zijn dat ik in herhaling val, maar de doorgang van de Korreweg naar het Heerdenpad was enige jaren geleden de drukste fietsroute van Europa. Het kan zijn dat de gemeente de looptreden heeft schoongemaakt, vanmiddag lag er geen milimeter sneeuw op de fietsbrug. Het zag er veilig uit in elk geval. Het is wel lastig om met een zwaar beladen fiets, mét kleine kinderen, de loopbrug op en af te lopen. Het is allemaal klein ongemak in de winter van 2010/2011. De kachel snort overal, en de meeste mensen hebben de kerstinkopen reeds binnen. Het is geen wereldnieuws en het is ook geen ramp. Maar toch nog even: de Korrewegbrug is voor autoverkeer afgesloten. Foto van vanmiddag 15.00 uur.
(lees ook een bericht over dit onderwerp op de site van de buren van de Hunze/Van Starkenborgh; ook een video: http://www.dehunzevanstarkenborgh.nl/home/147-gerrit-krol-brug-deels-gesteremd) Bedankt voor het attenderen hierop beste buren!

2 opmerkingen:

Willeke zei

Nog heel erg bedankt voor de hulp bij de topzware fiets MET kind achterop.Dankzij jou is de fiets veilig naar de overkant gekomen.

Bedankt en hele fijne dagen!
Groetjes, Willeke

Anoniem zei

Ook zo fijn voor mensen met scootmobiels of elektrische fietsen! die komen dus gewoon niet omhoog en moeten kilometers omrijden!