dinsdag 28 december 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Bewoners van de Stoepemaheerd/ Atensheerd kregen vandaag een flyer in de bus waarop staat dat met oud en nieuw een feest wordt georganiseert op het Marktplein. Dus niet zoals eerder vermeldt op de parkeerplaats voor Winkelcentrum Beijum. Het feest begint om 0.15 uur en zal tot 2.30 uur voort gaan duren. Er komt een groot vuur, muziek etc. De opbouw is op 30 december.

Het Dagblad van het Noorden heeft de uitslag van de Ombudsvrouw inzake de wijkperikelen ook opgepikt. Morgen in de papieren uitgave. Nu reeds op: http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/article6643116.ece/

De fotograaf uit de Wiershoeck- en Schooltuin slaat komend weekend een keertje over.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ojee ojee

de mensen kunnen dus nu geen kant meer op,alles word afgesloten.ben nu dus echt bang dat het allemaal uit de hand gaat lopen,als het op het andere plein was geweest,had het misschien nog meegevallen,maar nu op dit kleine pleintje.het word een grote rotzooi,dus regel maar alvast meer politie mensen,want dit gaat echt uit de hand lopen.

Gerda zei

Ik moest wel lachen om de reactie onder het stukje bij het DvhN. Doorhakken en dan is iemand sociaal en communicatief goed.
Anderen hadden hun spullen niet voor elkaar, vreemd dan dat de jaren voor dat hij zich bemoeide met de Beijumkrant en de eerste redactie opstapte, dat de Beijumkrant zelfs een prijs heeft gewonnen. En ze hadden hun zaken niet voor elkaar volgens die persoon.

Een tweede is natuurlijk als hij zo sociaal en communicatief goed was en het dan maar zelf ging doen, waarom zijn de bewoners over oud en nieuw dan nu pas geinformeerd?

Het lijkt mij dat een bewonersorganisatie dingen juist zelf niet moet doen, maar in overleg met anderen. Zoveel mogelijk mensen betrekken bij de wijk.

Dus geen eigen mening doorhakken.

Het is natuurlijk ook positief nieuws zo'n reaktie.
Want we mogen er nu wel vanuit gaan dat de heer Klein persoonlijk het communicatieplan met de heerden gaat opzetten.
En snel, want hij houdt van doorhakken.

Toch weer fijn om te horen zo aan het eind van het jaar!!