vrijdag 31 december 2010

"HET GELUID LAAT ONS IN DE STEEK"

Ondergetekende fietste net maar eens even naar de parkeerplaats bij Winkelcentrum Beijum. Drie vreugdevuurtjes kwam hij tegen. Op de parkeerplaats stonden een stuk of vijfentwintig jongeren, de meesten met de opschrift 'Crew' op de rug geschreven. Jongerenwerker Anno de Jager was druk met z'n mobiele telefoon in de weer. Wat is er aan de hand? Al bellend: "door de vochtigheid in de lucht laat het geluid ons in de steek." En voort ging hij met bellen.
Het zou mooi zijn als het euvel zou worden verholpen. Geen muziek bij het feest zou een fikse tegenvaller zijn. Wat je er ook van mag vinden, de wil is er om er een feest van te maken. Terugfietsend naar de pc zag ik de nodige jongeren door de wijk schuimen. Tot nu toe meer dan dat er op de parkeerplaats staan. Gaat het feestgewoel zich nog verplaatsen naar Plein West? (De foto is om kwart over tien genomen)
Update 23.32 uur: Ook om 23.20 uur deed de muziek het nog niet. Een aanwezige jongere : "als je iemand weet wie de muziek kan regelen krijg je 100 euro." Ik zag jongerenwerker de Jager in de weer met een boze jongere(ongeveer 10 aanwezigen) om hem tot bedaren te brengen. Is de muziek nog te regelen en kan het feest nog gered worden?

Geen opmerkingen: