dinsdag 11 februari 2014

ANGELIQUE WON EEN AUTO (en laat zich opereren)

Soms kan het de moeite lonen om eens in een ander winkelcentrum boodschappen te doen. Beijumse Angelique Gerring ging vlak voor kerst naar Paddepoel voor een boodschapje. Ze kwam met een Suzuki Alto terug in de wijk.

In het overdekte winkelcentrum van Paddepoel werd in december een Prijzenfestival gehouden. Tienduizenden mensen stopten een lot in de Suzuki Alto. Al bijna zes weken rijdt Angelique er bijna dagelijks in van huis naar haar werk, v.v.. "Ja, ik heb gewonnen, ik ben er echt heel blij mee."

Veel Beijumers kennen de goedlachse en hartelijke Beijumse, en ze maakt van deze gelegenheid gebruik om nog even wat met de mensen die haar kennen te delen: "Ik wordt morgen (vandaag;JF) opgenomen in het ziekenhuis te Leeuwarden om een maagverkleiningsoperatie te ondergaan." Zo, wat een lef. "Ik wil het voor mezelf, voor m'n gezondheid, het zal een moeilijke tijd worden, maar kom over een aantal weken maar een keer een foto maken, dat zal een groot verschil zijn met hoe ik er nu uitzie."

Nou, veel sterkte gewenst. "Dank je, het wordt een pittige operatie waar je niet zomaar van hersteld. Wil je even opschrijven dat mensen die me kennen of van me houden, volgende week maandag een bloemetje mogen komen brengen, dan ben ik zeker al weer thuis."
Een maagverkleining is een operatie waarbij de maag kleiner wordt gemaakt. Dit kan een neveneffect zijn van een behandeling waarbij een deel van de maag wordt weggehaald om andere redenen, zoals maagkanker of een maagzweer, maar ook wordt het gedaan in het kader van een poging iemand met ziekelijk overgewicht te laten afvallen. WikiMaagverkleining.

Geen opmerkingen: