woensdag 19 februari 2014

NOORDERZIJLVEST DREGT SLOTEN SCHOON


Medewerkers van Noorderzijlvest waren afgelopen maandag-middag bezig om sloten in de Fossemaheerd schoon te dreggen. Dat deden ze met redelijk resultaat, zie ook de linker foto waarop een laadbak met onder meer een fietswrak is te zien. Heren, is het leuk om dit werk te doen? Een medewerker: "Ik kan me wel iets prettigers voorstellen. Weet je wat jammer is? Dat sommige mensen de boel vervuilen en het vervolgens via gemeenschapsgeld moet worden opgeruimd." Maar daar hebben jullie toch een mooie boterham aan? "Mijnheer, we hebben werk zat, we zitten er echt niet op te wachten om ladingen troep uit een sloot te halen, we kunnen onze tijd wel beter gebruiken." 

De strijd tussen vervuilers en opruimers wordt op meerdere niveaus gestreden. Noorderzijlvest zet deze dagen materieel in om de waterwegen (sloten en vijvers) in de wijk schoon te maken.
Noorderzijlvest is verantwoordelijk voor waterveiligheid, voldoende water en schoon en gezond water. Deze verantwoordelijkheden zijn vertaald naar taken. Om taken goed uit te kunnen voeren, zijn we altijd wel ergens aan het werk. http://www.noorderzijlvest.nl/werk
(Foto's links en recht zijn groter te klikken)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He...,nog geen reactie van onze commentatrice mevr. T.......?

Anoniem zei

NOU, nu je het zegt anoniem...hier ben ik dan weer :-).

Een deel van de takkerij op die aanhanger zal het restant zijn van de stormen van de laatste tijd?

Zo anoniem, tevreden en blij dat je me weer even hebt kunnen lezen ;-)??

gr. Therèse

Anoniem zei

Hulde, Noorderzijlvest doet veel goede dingen in de provincie!