dinsdag 25 februari 2014

SKELTER TERECHT VIA LIJN6 EN BEIJUMNIEUWS

Op Lijn6 stond afgelopen zaterdag:
Het zal je maar gebeuren, je kind valt uit een boom en je moet om die reden naar de dokter. De skelter van je kind ben je door alle ellende en verdriet vergeten. Uiteindelijk kom je terug en de skelter is nergens meer te bekennen, hij is verdwenen. Om die reden hang je maar een papiertje aan een boom in de hoop dat de eerlijke vinder zich meldt. Dit is een oproep om de skelter terug te brengen.
Gisterochtend stond dit bericht op Beijumnieuws: 
Enige dagen heeft deze skelter onbeheerd op op ons plein gestaan. Ik heb de skelter veilig gesteld, het is niet dezelfde als op Lijn6 waar een skelter wordt gezocht, dit is een andere.
Deze heeft twee specifieke kenmerken, er zit een racefiets-stuur op en er hangt een slot aan.

Het bericht kwam van Beijumse Karin, ze staat links op de foto. Ze had de skelter veilig gesteld. Uiteindelijk bleek het wel de skelter te zijn die op Lijn6 staat. Moeder: "Ik zag de skelter van m'n zoon op de blogspot en heb Karin gemaild."
Hoe het speelvoertuig via de Albrondaheerd, waar het jongetje uit de boom is gevallen, naar de Claremaheerd (vindplaats)is gegaan, is niet bekend. OpLijn6 staat, en de blogger sluit zich hierbij aan:
Puike samenwerking tussen dé wijkwebsites van Beijum...
Met een gedupeerd jongetje als lachende derde..


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zien we maar weer eens.
Eind goed, al goed.

Vooral te danken aan de open en vooral eerlijke communicatie onderling.

Kunnen zich bepaalde groeperingen een voorbeeld aan nemen :-).

gr. Therèse

Anoniem zei

Bedankt aan iedereen die geholpen heeft om onze skelter terug te vinden!!!- bijzondere dank aan Karin, Johan, de mensen van lijn6 en onze buurvrouw die ons op de artikel op beijumnieuws attend maakte!!

groeten van Regina

Anoniem zei

Zag gisteren de foto + oproep nog steeds bij AH hangen....

gr. Therèse