maandag 3 februari 2014

HET IS WEER PAIS EN VREE IN DE AMKEMAKOEPEL


We blijven nog even in de buurt van de Amkemaflat, zie het voorgaande blogbericht. De Amkemakoepel lijkt de spoken uit het verleden definitief van zich af te hebben geschud. De recreatiezaal bij de seniorenflat zorgt weer voor gezelligheid en vertier. Bovenstaande tekst is gebaseerd op een bezoekje van ongeveer vijf minuten dat gistermiddag aan de koepel werd afgelegd. Er werd gelachen, gekletst, een pilsje gedronken, gebingood, er leek geen vuiltje aan de lucht. De mensen die de blogger sprak waren unaniem in hun mening: 'Goed dat de koepel weer open is, deze gezelligheid is veel leuker dan geruzie en leegstand.' 
Trouwens, had ondergetekende het over mensen? Het zou een onderzoek waard zijn om erachter te komen hoe het kan dat er alleen vrouwen aan het bingoën waren. De barkeeper en bingo-stalmeester waren de enige aanwezige heren. Houden mannen niet van bingoën, of is de Amkemakoepel meer een vrouwenbolwerk?
Wat een moeilijke vragen nou weer. Er werd bier ingeschonken, de bingogetallen galmden door de ruimte en er werden na het terecht roepen van 'Bingo' prijsjes uitgezocht. De dames vermaakten zich prima, zie ook de bovenste afbeelding.


Geen opmerkingen: