maandag 10 februari 2014

PRAKTIJK MIRROR VOOR HEALING, READING, COACHING

Afgelopen week was ondergetekende bij Beijumse Mirjam Bos op bezoek. Hij had positieve dingen over haar gehoord, en allerhande lichamelijke kwaaltjes, waaronder een al twee weken vastzittende hoest, maakten dat de blogger dacht: waarom niet?
Hij heeft er geen spijt van gehad. Als nuchtere Groninger weet je niet altijd precies wat een healer doet. Mirjam Bos werkt met energie, en ondergetekende kon na een drie kwartier durende liggende sessie op de behandeltafel  in een fris en professioneel ingerichte behandelkamer aan huis) alleen maar concluderen: het werkt. De energie stroomt weer overal door. De Beijumse is het type 'met beide benen op de grond', niet zweven en mensen zelf hun antwoorden laten vinden. Op haar site PraktijkMirror staat onder meer (en bezoek desgewenst de uitgebreide site voor meer informatie): 

Mijn praktijk heet 'Mirror', omdat ik ervan overtuigd ben dat vooral jijzelf je eigen antwoorden kunt vinden. Ik kan je alleen helpen in de spiegel te kijken om ze te vinden. Ik kan je laten zien waar je staat, wie je bent, wat je patronen zijn. Hierdoor krijg je inzicht in je proces en in je probleem en kun je de keuzes maken die op dit moment voor jou het beste zijn. 

Je kunt bij mij terecht voor healing, reading, coaching, diverse massagevormen en ook voor bachbloesem remedies. Verder kun je via Praktijk Mirror een spirituele huiskameravond organiseren.

  1. -Je hebt behoefte om te ontspannen en te onthaasten
  2. -Je wilt leren omgaan met hoogsensitiviteit
  3. -Je wilt uitzoeken welke kant je op wilt in je leven, werk of relatie
  4. -Je wilt graag eens een reading en bent nieuwsgierig naar wat ze jou vanuit ‘daarboven’ te zeggen hebben.
  5. -Je voelt je down en niet lekker in je vel en het lukt je niet om je er overheen te zetten. Het maakt niet uit of je wel of niet de oorzaak ervan weet
  6. -Je voelt je lichamelijk en/of geestelijk uitgeblust en vermoeid 
  7. -Je hebt het gevoel dat je vastgelopen bent, maar je weet niet waar hem de schoen wringt      
  8. -Je hebt faalangst, verlatingsangst, bindingsangst of andere angsten die je (dagelijks) leven beïnvloeden.    
  9. -Fysieke klachten ( NB  ik ben geen arts. Altijd eerst een arts raadplegen! )
  10. -Behoefte aan een luisterend oor

Geen opmerkingen: