dinsdag 18 februari 2014

"IK BEN SOEVEREIN, NET ALS DE KONING"


Halverwege vorige week vielen me twee vol getypte a-4tjes (zie afbeeldingen) naast een deur van een woonhuis aan de Emingaheerd op. Na aangebeld te hebben deed Beijumse Jeanette open. Zie foto boven. Naar eigen zeggen heeft ze onlangs haar naam terug geclaimd van de Staat, omdat ze geen handelswaar wil zijn. "Bij de geboorte claimt de staat de naam van een kind om het als handelswaar te gebruiken. Ik ben nu een soeverein mens, net als Koning Willem Alexander."

Jeanette Scheltens heeft een boekje over haar zoektocht naar hoe ze een 'Soeverein Mens' werd geschreven, getiteld 'De Perfecte Wereld.' Een citaat hieruit: De Staat ziet mij als onderpand van de Nederlandse bank, voor toekomstige of huidige leningen van de Nederlandse Staat. Op mijn naam kon de Staat zonder hier melding van te maken, dit bedrag, 630.000 euro lenen van de Nederlandse Bank.
De Beijumse heeft haar naam naar eigen zeggen terug geclaimd om dit ongedaan te maken.
Klik groter om te kunnen lezen
Deze website is gemaakt voor alle Vrije Mensen van vlees en bloed. Hierop kan aan de wereld kenbaar gemaakt worden dat je je soevereiniteit als vrije mens op deze wereld claimt en niet langer een pion wilt zijn in het machtsspel van de elite der aarde. We zijn je graag van dienst met een reeks van handleidingen hoe je dit kunt bereiken. De oogst: ware soevereiniteit en vrijheid. 

Wil je weten waarom je naam in HOOFDLETTERS staat gescheven op post van onder andere Justitie (bekeuringen), Bank (afschriften) en Belastingdienst? Kijk dan eerst dit filmpje, waarin stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd, waarom jouw naam op je geboorteakte anders geschreven staat dan op de meeste officiële papieren van eerder genoemde instanties. http://www.ikclaimmijnnaam.nl/ (Logo rechts ook van genoemde site)

Het is voor een nuchter mens, waar ondergetekende zich toe rekent, allemaal amper te bevatten. Bekijk onderstaande video, en zie hoe een "soevereine bewoner" van Beijum haar drijfveren om "haar eigen naam terug te claimen" openhartig probeert uit te leggen. (De video is alleen op kleinbeeld te zien)
Op Paradijs.org staat:
Het (Soevereiniteit; JF) is het instrument om te leren werken in, en met Integriteit; dit is de essentie van helen.
Je soevereiniteit bepaalt je kwaliteit; als vertegenwoordiger van het uniVersum op Aarde.
Elke mens is in die zin ‘paus’; het gaat erom dat vermogen bewust en met integriteit te kunnen beleven.10 opmerkingen:

Willem Pauwelussen zei

Nou, om eerlijk te zijn snap ik het niet zo.
De staat die leent van de Nederlandse bank? Is die dan niet het eigendom van de staat?
Erger vind ik de miljardenleningen die in toenemende mate door de staat worden gesloten met wat de financiële instellingen wordt genoemd. Aan rente verdwijnt zodoende elk jaar een groter vermogen over de grens. En dan maar weer bezuinigen op de overheidsuitgaven om dat allemaal te kunnen voldoen. Aan financiële instellingen die dankzij internationale trucs geen draad belasting betalen.
Zou de soevereiniteitsverklaring van elke burger daar iets aan veranderen? Lijkt me stug. En zelfs al zou dat lukken dan worden gewoon de wetten zo veranderd dat het gewoon niet meer kan. Want ja, het landsbelang.
Het tweede couplet van de internationale begint als volgt: “De staat verdrukt, de wet is logen, de rijke leeft zelfzuchtig voort.”

Anoniem zei

Jammer dat dit soort mensen het meestal enkel doen om onder kosten uit te komen, terwijl ze vaak wel gebruik blijven maken van de voordelen van de staat. Beetje egoïstisch.

Anoniem zei

Fijn om te zien dat er mensen zijn die hun eigen pad proberen te bewandelen .
Meelopers zijn er al genoeg .

An zei

Tja, met z'n allen gebruik maken van uitkeringen, huursubsidies, zorgtoeslagen, kinderbijslag, PGB's, enz. enz. kost de staat nou eenmaal een enorm voorschot. Nobel, als je alles voor jezelf wilt doen, maar het is óf, óf en niet alleen de krenten uit de pap.....

Willem Pauwelussen zei

Daar betalen we met z’n allen dan ook een behoorlijk pakket aan belastingen en premies voor. Ik zou eerder zeggen dat we de staat een voorschot verlenen om onze medemensen die om wat voor reden dan ook uit welke boot dan ook zijn gevallen enige bestaanszekerheid te garanderen. Heet dat niet het solidariteitsbeginsel?

En gegeven de recente onthullingen omtrent afluisteren van telefoons en e-mails vind ik een statement tav onze souvereiniteit zo gek nog niet. Of het helpt is een andere kwestie natuurlijk.

Anoniem zei

Als ik het goed begrijp doet deze mevrouw niet mee aan al de voorbeelden die An noemde 10.32 uur?

Ze bedruipt zichzelf door iedere dag te gaan werken en haar huis schijnt helemaal afbetaald?

Ik laat me graag door haar corrigeren/beleren, mocht ik het allemaal niet goed begrepen hebben.

gr. Therèse

Anoniem zei

Is dit een voortvloeisel van het programma 'hoeveel ben je waard?' van SBS6??? ;-))

Anoniem zei

Ik denk dat mevr. (on)aangenaam verrast zou zijn als de tv ploeg voor haar deur zou staan.

gr. Therèse

ps: na 31 maart komt 1 april ;-).

Anoniem zei

Dus onze Koning (en de zijne)is ook soeverein. Betaald dus ook niet belasting enz enz.

Anoniem zei

Volgens mij hebben we met ze allen dezen mooien plaats gebouwd meeste mensen schrijnen niet te begrijp waarom er dit soort mensen zijn alles is so krom.als de tyfus en alles is voor de zo gehete hogerempietjes stukken makkelijker heb je geld mag je voor 3000 eind van de dag leuk je rijbewijs komem ophalen als die is ingevorderd van bvb te hard rijden en burger mag leuk 3 maanden wachten en boete. Betalen dit is een voorbeeld maar er zijn er nog veel meer zo als loonheffing die gwn niet gezond is