zondag 2 februari 2014

DIJKMANSPORT, SPORTSCHOOL MET GOEDE BEGELEIDING

Foto: Joke Luurtsema. Rechts op de foto, de sportieve auteur van dit bericht.
Bij goede voornemens hoort goede begeleiding.

Door Willem Pauwelussen

Het is eind januari als de winter toeslaat. De feestdagen zijn alweer naar de herinnering teruggezakt. Jammer dat het met Kerstmis niet zo mooi wit was, dát was nog eens gezellig geweest. Samen genieten achter de rijk gevulde tafel, drankje erbij, en daar komt het volgende gerecht.

En dan is Kerstmis voorbij. Oud-en-nieuw komt eraan. Met van die lekker opgerolde kniepertjes, gevuld met slagroom. Maar ook met goede voornemens. Weet je wat, het is nu nog even snoepen maar hierna gaan we echt werk maken van onze lijn. Naar de sportschool, daar zullen we al dat vet en die opgeslagen koolhydraten er eens aftrainen. Drie keer per week heengaan is wel het minste.

En zo zagen we onlangs een journaallezeres die bezorgd vertelde over al die mensen die bij de fysiotherapeut belanden omdat ze de boel onnadenkend hebben geforceerd. Want ja, niet iedere sportschool geeft even goede begeleiding.

Één ding is zeker, van goede professionele begeleiding bent u bij Dijkman verzekerd. Schrijver dezes komt er nu al meer dan een jaar en eerlijk gezegd, er wordt zo goed op je gelet dat je er verlegen van zou worden.

Geen opmerkingen: