dinsdag 14 oktober 2014

KRINGLOOPWINKEL FAIR BACK MET VERF BESMEURD

De medewerkers van kringloopwinkel Fair Back aan de Ulgersmaweg keken vanochtend vreemd op. De gevel van het pand was door middel van gele verf met het woord 'oplicter' besmeurd, en ook was er verf tegen het bord met openingstijden gekliederd.
Hoe kan dat nou, een aanval tegen een goede doelen-winkel?
Binnen: "Er heeft klaarblijkelijk iemand een conflict met de zaak." Het woord oplichter is verkeerd geschreven, hoe kan dat? "Wat ik weet is dat hier een Oostenrijker achter zit. We zullen de verf zo spoedig mogelijk verwijderen." Het hoe en wat is de blogger verder nog niet bekend, zo gauw hij meer weet, volgt er een update.
Bij het bestuderen van de foto valt op dat er boven 'oplicter' een raam ontbreekt. In de update zal worden vermeld of deze het afgelopen weekend ook is gesneuveld.
(De medewerkers zijn vanochtend pas achter de 'aanslag' gekomen omdat de winkel op maandag gesloten is)
Update 18:51 uur; een medewerker vertelde dat het om een conflict tussen de directeur en iemand anders gaat. Geen ontevreden klant. Morgen wordt een nieuwe poging ondernomen om het hoe en wat boven tafel te krijgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Die persoon die dat gedaan heeft vond het vast zo spannend om te doen dat hij met trillende vingertjes toch maar mooi even de H vergeten is :P Zo iemand noem je dan een "prutser" haha