zondag 12 oktober 2014

DE 4MIJL-VIDEO

Dit is het weekend van de 4 Mijl van Groningen; het grootste loopevenement van Noord Nederland en een volksfeest voor de stad Groningen en ver daar buiten.
Hier vind je de laatste informatie die je nodig hebt voordat je zondag aan de start verschijnt, of wanneer je tussen de vele toeschouwers langs het parcours zult staan.
Lees alles via het menu hierboven, bekijk de plattegronden onderaan de pagina of download de speciale 4 Mijl app. http://www.4mijl.nl/
Zie onderstaande video en kijk even mee naar zwoegende 4mijl lopers die hun laatste kilometer aan het afronden waren. Er kwam ook nog een ambulance-motorrijder met sirene voorbij rijden. Prachtige sfeer op de route en langs de kant.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hartstikke leuk hoor vaak foto's en video's, leuk om te zien en mag het ook graag zien. Maar ik wil er toch eens wat van zeggen. Foto's zijn dit keer goed maar 9 van de 10 keer zijn ze belabberd van kwaliteit.

En dan de video's, nog nooit heb ik 1 van goede kwaliteit gezien. Dit zijn 320x240 pixels met heftige compressie... dat was 1995 toen die resolutie gebruikt werd omdat je geen snel internet thuis kon krijgen... een smartphone van nog geen 100 euro maakt betere beelden.

Er zijn genoeg tutorials te vinden via google.com om hier aan te werken. Bovendien: de video's staan zelfs op youtube: die ondersteund tegenwoordig 4K resolutie... in de zin van om de bandbreedte hoef je het niet te doen om zulks lage kwaliteit te uploaden.

Anoniem zei


van bovenstaand heb ik 0,0 verstand, dus gaat mijn reactie daar niet over.

al lezende, de laatste tijd, begon me iets op te vallen.

Willem Pauwelussen...bén je er nog?
ben je misschien ziek of met langere vakantie naar verwegistan?
geef je hier weer eens een gil?

mvg, Therèse