maandag 20 oktober 2014

SOCIAAL VUILNIS IN BEIJUM (12)

Het begint een beetje eentonig te worden, maar deze plek met containers, hoek Claremaheerd met Plein Oost, ontpopt zich meer en meer als weekend-stortplaats. Zie ook de aflevering die afgelopen donderdag werd gepubliceerd.
De bovenste foto uit de vorige aflevering is vorig weekend gemaakt, de afbeelding die hier boven is te zien is van gistermiddag.

We zien dit keer o.a. twee stoelen, een tafel, een droogrek, een computer en een groot stuk plastiek. De stoelen en tafel zijn nog bruikbaar, en zou je sociaal vuilnis kunnen noemen. Maar verder, het heeft de hele zondag geregend, een op de keien gedumpte pc heeft dan geen toekomst meer. Had het ding minstens onder de tafel gelegd, of onder de plastiek. Een droogrek in de stromende regen neerkwakken?
Bewoners die rond deze stortplaats wonen moeten zich eens achter de oren gaan krabben. Het is al niet het gedeelte van de wijk met een al te florissant imago, dit soort dumpacties (ok, van een enkeling, maar toch) verhogen de leefbaarheid hier niet.
Hier, nogmaals de foto, ontwikkelt zich langzamerhand een gratis abonnement. Kwak je troep op straat. De Milieudienst haalt het toch wel op.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De bewoners aan plein Oost maken zichzelf ,inderdaad , op deze manier nog meer tot underdog .

Anoniem zei


het is een bepaald slag mens, die daar in de eerste instantie wil/gaat wonen.

Anoniem zei

Nou het laatste wat die mensen zijn is een underdog: Google ff wat die term betekend :D