zondag 26 oktober 2014

SUCCESVOLLE EGELDAG OP DE BOERDERIJUM


De egeldag die vandaag op de Boerderijum werd gehouden schijnt een groot succes te zijn geweest. De blogger kon niet aanwezig zijn, maar op de valreep kon hij nog een staartje sfeer meepikken. 
Alle foto's zijn tegen half vier gemaakt. Op bovenste afbeelding is te zien dat Jothea Brouwer van NDE (2e van links) in het Bezoekerscentrum een jongetje en z'n ouders wegwijs maakt met een of andere overzichtskaart. "Het is lekker druk geweest vandaag."

Op de linker afbeelding is te zien dat bezoekers zich tegoed doen aan  de lekkere consumpties die cliënten van de Zijlen die in de theeschenkerij werken hebben gefabriceerd.
Afbeelding rechts, er stonden twee 'egelwandelingen' voor vandaag gepland, u ziet deelnemers van de tweede en laatste wandeling terugkeren.

Onderste foto, kinderen speelden in de speeltuin achter de Boerderijum terwijl ouders relaxed vanaf het terras toekeken.
De Boerderijum draait nog wat teveel op themadagen als de Modderdag of Egeldag. Het zou niet verkeerd zijn als deze voorziening midden in het Groene Hart van Beijum elke zondagmiddag open zou zijn.


Geen opmerkingen: