maandag 13 oktober 2014

BEIJUMRIJDER(59) VAN GRONINGERWEG VIA WITTE LAM (naar oostelijke Ring)

De Oostelijke Ringweg ligt ter hoogte van de Groningerweg nog steeds op de schop. Aan de ene kant van de ring zit bedrijvenpark de Witte Lam, aan de andere kant de Hornbach. Zie bovenstaande foto. Op de achtergrond ligt de genoemde Duitse bouwmarkt, maar vanuit Winsum/Adorp komende, kun je opeens niet verder.
De Groningerweg houdt opeens op, je moet noodgedwongen door het bedrijvenpark rijden om aansluiting tot de noordelijke en oostelijke ringweg te kunnen krijgen. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de omgekeerde rijrichting. Afgelopen woensdag reed ondergetekende terug vanuit Winsum. Op het punt waar je noodgedwongen het bedrijvenpark op moet, zie nogmaals de foto, begon de camera te filmen. Kijk even mee, rij vanuit Witte Lam, via een stukje noordelijke ringweg naar oost. De autoradio stond aan en de muziek die op de video was te horen speelde tijdens de rit.
Vandaag ingezonden:

In de  week van 13 t/m 17 oktober worden bomen en struiken aan het Boterdiep - vanaf de Boterdiepsbrug tot aan het bedrijventerrein het Witte Lam - gesnoeid.
Er zal vooral gesnoeid worden aan de zijde van het nieuw aan te leggen fietspad bij het Boterdiep en niet zo zeer aan de zijde van het Boterdiep.
Aanpassingen fietspad
De snoeiwerkzaamheden vinden plaats aangezien een deel van de struiken over het huidige fietspad groeien.Daarnaast wordt volgend jaar het fietspad vanaf de Boterdiepsbrug tot aan het het viaduct dat in aanbouw is bij de Groningerweg, vervangen. Ook hiervoor dient ruimte gecreëerd te worden. RingGroningen

Geen opmerkingen: