woensdag 22 oktober 2014

ZET JE TUINBANK OP SLOT

Een goed geïmpregneerde tuinbank kan de herfst en winter buiten best overleven. De grootste bedreiging is diefstal, en daarom is hier, foto in de Fultsemaheerd gemaakt, de bank goed vastgeklonken aan de buitenmuur.
Dit blogbericht is afgelopen nacht om 0.30 uur geschreven en staat voor dit tijdstip, 8.41 uur, geprogrammeerd. De wind joelt om het huis en het slagregent ten tijde van schrijven. De bank op de foto staat redelijk beschut, maar anders zou de storm ook nog een bedreiging kunnen zijn.
De blogger weet op het moment van schrijven niet hoe de storm huis gaat houden in Beijum. Gaan er dakpannen vliegen en knakken er bomen? Voor de blogger een vraag, voor de lezer op woensdagochtend wellicht al een weet.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu die andere banken nog op slot.

Anoniem zei

En waar ga je dan geld halen? :)

Kees K.

Anoniem zei

Ben jij dan nog niet aan de Bitcoin Kees ? Misschien had je nog niet ontdekt dat de bank alleen maar geld bij jou haalt i.p.v. jij bij hen ?

Anoniem zei


Opoe liet een bergje sokken na, na haar dood.
Ze had ze willen stoppen maar haar tijd van gaan was gekomen.
Leg 1 biljet voor het gat en vul dan de ouwe sok.
Nooit meer een bank nodig ;-)

Anoniem zei

Groot gelijk Anon 11.02 ! De banken moeten we geen rooie cent meer toevertrouwen. Ze belazeren de kluit bij het leven met liborrentefraudes en plukken de burgers helemaal kaal met rentes op geld dat ze zelf vanuit het niets hebben gecreëerd en op geen enkele manier door een nationale goudvoorraad wordt gedekt. Een bankier is gevaarlijker dan een roofdier in het oerwoud. Gelukkig bijten de bankiers in eigen staart nu het hebzuchtig kapitalisme op punt van instorten staat.

Anoniem zei

Helemaal mee eens hoor, liever een oude sok dan een bank. Maar zeker never nooit bitcoins. Dat is helemaal nergens niks waard als de stekker eruit gaat.

En dan natuurlijk niet klagen dat de pinautomaat het niet doet :).

Kees K.

Anoniem zei


Vaar al jaren zeer wel bij OPOE'S ouwe sokken.
Ben vast niet de enige.

Anoniem zei

Opoe's ouwe sokken kun je over 2 jaar (misschien zelfs eerder ?) wel vergeten, wanneer je net als in Italië en sommige Scandinavische landen boven een bepaald bedrag niet meer contant kunt betalen. De overheid (lees : Rothschild familie) wil geen contante geldstromen meer, want men wil de gehele mensheid onder controle hebben. Het volk lijkt vooralsnog machteloos te staan....niemand heeft de euro gewild...niemand de EU....supermarkten proberen steeds klanten te pushen bij een pinkassa af te rekenen. Bijna niemand voelt daarvoor. Iedereen weet dat de burgers dit toch allemaal tegen hun wil door de str.. kregen geduwd. Het echte ontwaken lijkt nog nauwelijks bij de mensen begonnen in Beijum.

Anoniem zei


Ik wilde de EURO.

Achteraf gezien misschien niet zo snugger?

Anoniem zei

Helaas Anon 11.06 uur. Je bent er door Zalm ingeluisd.