dinsdag 28 oktober 2014

IN DE PIN-STEEG BIJ WINKELPLEIN BEIJUM WEST

We blijven nog even op Winkelplein West. Zie vorige bericht. Het zal niet lang meer duren of de de kunstenaars moeten het leegstaande pand tussen de Lidl en kapper de Boer verlaten. Het is wachten op de pizzeria die gaat komen.
Gistermiddag was de blogger even in de veronderstelling dat de fietsrekken of winkelwagenpalen voor de Duitste grootgrutter op West werden verwijderd. Eindelijk gerechtigheid? De blogger bedoelt, als een particulier illegale objecten in het straatbeeld neerzet wordt hij aangepakt, waarom een bedrijf dat bulkt van het geld dan niet?
Het plein vanaf de bussluis op fietsend, trof hij het tafereeltje dat op bovenstaande foto is te zien. Gereedschap om tegels op te wippen, een drilboor, twee verwijderde tegels, een of andere bedrijfsbusje.
Verder fietsend zag de blogger een mannetje zand scheppen van het zandbultje tussen de kapper en het genoemde lege pand. Het mannetje liep met het zand naar de open plekken waar de tegels uit waren gewipt en gooide dat daar neer. Er liggen tijdens natte dagen wel eens plassen in dit steegje, heel vervelend om als je moet pinnen natte voeten te halen. Bent u de boel aan het ophogen mijnheer? "Nee, er moest even een gat worden gemaakt in verband met telefoonkabels."

Oh, is dat het? Zie foto rechts, binnen een minuut stond er opeens een rij wachtenden voor de pinautomaat. En het mannetje was bezig om de tegels weer terug te leggen. Telefoonkabels?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Er werd ons verteld dat er een luik geplaatst wordt. Wie 2 x een foute pincode invoert, valt in een zg bankcontainer en wordt tot diervoeder vermalen. Dit komt vrijwel onmiddellijk in de aangrenzende winkel voor verkoop beschikbaar.

Anoniem zei


hahaha....lol x 3 (minstens ;-))