woensdag 22 oktober 2014

DE NIEUWE PIZZERA IN BEIJUM ZIT ER AAN TE KOMEN

Het ruim een jaar leegstaande winkelpand tussen kapperszaak Gerrie de Boer en de Lidl op Winkelplein West lijkt tekenen van nieuw leven te vertonen.
De a-viertjes met opschrift zijn sinds gisteren achter de ramen weggehaald, en volgens ooggetuigen is er afgelopen week onder de grond aan kabels of elektriciteit gewerkt. Zie het geïmproviseerde stenen muurtje en wat daar achter ligt.
Buurman en dé kapper van Beijum, Gerrie de Boer, ziet de komst van de pizzeria helemaal zitten. Gistermiddag: "Mooi als straks alle panden op het plein weer bezet zijn, dat heeft een elkaar versterkende werking. En het is mooi meegenomen dat ik straks minder hoef te stoken, het maakt nogal verschil om een koud leeg pand naast je zaak te hebben of dat er een pizzeria met een loeiende oven er in zit."
Of de tegenover het pand liggende liggende pizzeria, even zo als de vestiging op Plein Oost, het ook leuk vinden dat er een nieuwe concurrent in Beijum bij komt, mag sterk worden betwijfeld.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Met de komst van die nieuwe Pizzazaak zal de chaos op het plein nog groter worden.

Het is nu al een krappe bedoeling bij LIDL voor de deur. Elkaar, op de helling voor de deur bij de super passeren, is nu al lastig. Fietsen en brommers en reclameborden hinderen een goede doorgang. Als daar de brommers van de Pizzabezorgers nog bij komen wordt het een zootje, ben ik bang.
Ook de Loempiaman maakt de ruimte veel te krap en hindert eigenlijk een goede doorgang. Op de oude plek aan het water was toch een veel betere plaats, Kan hij er ook nog een paar stoeltjes neer zetten.
Al met al geen verbeteringen, vind ik, maar ergernissen en redenen om snel je ding te doen en snel weer naar huis te gaan.

Winkeliers blij?, maar winkelende klanten niet!


Anoniem zei

Beijum was een aantal jaren terug een chaos door alle hangjeugt op pleinoost. Nu wordt het opnieuw een grote chaos door zoals hierboven vermeld in de reactie.. Met alle winkelende mensen.. Brommers die op en af rijden van de nieuwe pizzaria.. Het reclame bord van de lidle die in de weg staat geparkeerde auto's waar je amper langs komt als men voor de deur van de lidle staat.. Een pinautomaat waar gemiddeld 5/6 mensen staan te wachten met achter je tientallen fietsen kortom te weinig ruimte.. En het wordt als maar erger.. Nog even en men moet de vijver inkorten om meer plaats te maken.. 1 grote drama.. Gemeente moet eens nadenken over alle nadelen ipv voordelen en geld.. Beijum wordt om het hard te zeggen verkracht door de gemeente..

Anoniem zei

De zorgverzekeraars zijn ook vast niet blij. Nòg meer dikke mensen volgevreten met pizzakorsten barstensvol koolhydraten... Iedereen straks moddervet met diabetes achter de geraniums in Beijum.

Anoniem zei

Het valt me op dat iedereen alleen maar loopt te zeuren over hoe druk het wordt op het plein.
In heel Hoogkerk bijv. is niet eens een pinautomaat, dan maar 1 waar je moet wachten.Wees blij dat er nog beweging en drukte is op het plein. Voor rust moet je buiten de stad gaan wonen, ik ben juist weer terug verhuist van een klein dorp. heerlijk al die beweging en drukte.
vriendelijke groet ,
Jan

Anoniem zei


In 1 woord gezegd...belachelijk!
Eerlijk gezegd? Mijn mening?
Ik hoop dat in ieder geval 1 van de 2 pizzeria's heel snel failliet gaat!
Dan nog liever de pseudo kunstenaars in dat pand hun ding laten doen.

Anoniem zei

Ik hoop dat jij fallieet gaat geen cent meer overhoudt en op de straat beland en leeft als een junk met je belachelijk. Mense probere iets en gelijk afkraken. Hoop dat jij geen cent meer hebt en by 1 van die 2 pizzarias moet bedele