donderdag 23 oktober 2014

NIEUWE BANKJES VOOR DE SCHOOLTUIN

Het Groene Hart van de wijk lag er aan het begin van de middag in diepe rust verzonken bij. Even een foto voor 'Herfst rond de Boerderijum' maken. Zie lopende serie, morgenvroeg aflevering vier.
Maar wat een snerpende geluiden kwamen er opeens uit het Schooltuincomplex.
Daar aan gekomen zag de blogger twee heren met geluiddempende helmen op boomstammen tot zitbankjes verwerken. Ze komen uit Annen en werken voor een bedrijf dat 'Eigen Houtje' heet. Ze zijn ingehuurd om de kinderen en begeleiding zitplaatsjes (ze zien er niet zo groot uit, waarschijnlijk komen ze laag bij de grond) te kunnen bieden als ze het Schooltuincomplex gaan bezoeken.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Prettige bankjes ook voor alle mensen die dakloos aan het raken zijn. 384.000 huurders in Nederland die de huur niet meer kunnen betalen. Binnen afzienbare termijn zullen de eerste tentenkampen in de Groene Long en Kardinge verschijnen.Fijne bijkomstigheid voor Klijnsma en Kamp: mensen die in een tent wonen kun je makkelijker het land doorjagen op zoek naar 0 uren kontrakten.

Anoniem zei

Johan ff een vraag waneer krijg je een app voor beijumnieuws op de telefoon.
? Of een combi app met lijn 6. Mt vr grt

Anoniem zei


leuke bankjes worden dat, zo te zien.
nu nog even een dakje erop.
kneuterige bankjes.
's zomers voor kinderen om mee te spelen, 's winters dus voor nomaden om heerlijk beschut te kunnen slapen :-).

Anoniem zei

De bankjes zijn echt super multifunctioneel. Krijgt de nomade het koud dan kan ie ze in de fik steken, terwijl hij gezellig zijn blik bonen dat de blogger voor 'm in Duitsland kocht, op het vuur verwarmt zodra honger de kop op mocht steken.

Anoniem zei

L O L ;-)