maandag 13 oktober 2014

DE 12e MAN VAN FC GRONINGEN IN HET TREFPUNT (expositie)

(Ingezonden vanuit het Trefpunt)
Vanaf vandaag hangt in de gangen van het Trefpunt te Beijum een expositie van Marije Wesseling met als Thema:
DE TWAALFDE MAN VAN FC GRONINGEN
De 12e man is een fotoproject van supporters van FC Groningen gemaakt door Fotograaf Marije Wesseling. Met het fotoproject wil ik de club FC Groningen en de supporters dichterbij elkaar brengen, nog meer een volksclub maken. En uit de buitenwereld laten zien dat jong en oud, vader en moeder supporter zijn van FC Groningen. Al twee seizoen volg ik de supporter op een wedstrijd dag.
FC Groningen is heel belangrijk in het leven van de supporter. Menigeen heeft een FC Groningen kamer, waar ze een hele verzameling hebben van vele jaren. Oudspelers en spelers van de selectie staan trots ingelijst naast de FC Groningen koffiebekers. De supporters komen met mooie verhalen over hun FC Groningen.
Ik ben dit fotoproject begonnen om te laten zien dat er meer is dan 90 minuten voetbal. Tevens wil ik graag een ander beeld van de voetbalsupporter naar buiten brengen.
Wilt u meer van de FC Kamer zien kijk dan snel op www.fotofcgroningen.nl. Marije Wesseling is dit fotoproject begonnen om de mensen te laten zien dat er meer is dan 90 minuten voetbal. De Expositie is vrij toegankelijk op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Geen opmerkingen: