woensdag 14 januari 2015

BEWEGEN OP MUZIEK MET MARIEKE IN DE KLEIHORN


Wat een enthousiaste club dames trof de blogger afgelopen maandagavond in de Kleihorn. En wat zagen ze er allemaal sportief uit. Rode gezichten van de inspanningen, matjes en handdoeken op de grond, muziek aan en bewegen maar. Bommen heet heet, Bewegen op Muziek.
Foto maken dames? Alle aanwezigen vonden dat prima, het resultaat ziet u afgebeeld.
De lessen worden gegeven door Marieke Peters, ze mailde:
Op maandag- en woensdag-avond (20:00 tot 21:00 uur) geef ik dus in de Kleihorn Bommen (Bewegen Op Muziek). Hiervoor kunnen de mensen een 10 rittenkaart kopen van 30 euro.
De lessen zijn afwisselend en goed voor je conditie.
Op de maandag-ochtend (10:45 tot 11:45 uur) geef ik in het Heerdenhoes ook nog gymnastiek voor 50+ ers. Dat is ook een erg leuk groepje!

Nog even naar de foto's, had ondergetekende het over dames? Kijk eens goed naar bovenstaande foto, wie staat daar fier links vooraan? Wim van Stichting de Zijlen, zie onderste foto bij het Prokkel-bericht, in het dagelijks leven chef en bediende in de theeschenkerij van de Boerderijum. Hij is ook op de rechter foto te zien. Marieke: "Mannen zijn van harte welkom om mee te bewegen."
Mijn lessen noem ik bij voorkeur Bommen, omdat ik mezelf dan zo min mogelijk vastleg, veel variatie kan aanbieden en goed kan inspelen op de behoeftes en wensen van de groep.Trek makkelijke kleren aan, pak je handdoek en een flesje water en kom werken aan je conditie van hart en longen; verbrand calorieën, word vrolijk en versterk je spieren. We doen weinig tot niet aan springen, maar toch zul je flink zweten! Buikspieren krijgen altijd wat extra aandacht. Kortom geef je lijf een gezonde, grote onderhoudsbeurt! http://www.bewegenmetmarieke.nl/test/

Geen opmerkingen: