vrijdag 23 januari 2015

JA, ER WAS WAT AAN DE HAND IN DE NIJENSTEINHEERD....(hennepkwekerij)

Eergisteren verscheen onderstaande berichten op de Twitteraccount van een Beijumse die woonachtig is in de Nijensteinheerd. 

Het was even afwachten, meestal komt achter een dergelijke tweet een nieuwsbericht tevoorschijn. En vandaag was dat het geval (de bewoonster die de berichten twitterde is niet degene die de politie heeft gebeld):

De politie kon dankzij een alerte voorbijganger een hennepkwekerij aan de Nijensteinheerd oprollen. Kort na middernacht sleepten mannen aan de Nijensteinheerd vuilniszakken naar een aanhangwagen. Agenten zagen dat er hennepplanten in zaten. Even later kwamen de mannen naar buiten met kweekapparatuur. Ze vluchtten de flat weer in toen ze de politie zagen, maar werden achterhaald. In het pand zat een hennepkwekerij. Een aanwezige ontsnapte via het balkon maar werd ook even later gearresteerd.
De verdachten, een 42-jarige inwoner van Harkstede, een 38-jarige Groninger, een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 37 jarige inwoner van Vlaardingen, zijn in de cel gezet. OOG.

1 opmerking:

Liesbeth zei

Wou er nog wel even bij zeggen....dat ik NIET degene ben die gebeld heeft.....