maandag 26 januari 2015

EEN BEZORGBUSJE KAN BEST EVEN IN DE BERM STAAN

Wat doe je als je een pakketje langs de wijkring af moet leveren? Het is ook zo'n gedoe om de bezorgbus vijftig of honderd meter verderop in een zijstraat te parkeren en met het pakketje naar het adres te lopen waar je moet wezen.
Waarom de bus niet even half in de berm voor het huis waar je moet wezen parkeren? Is wel zo makkelijk.
Foto is een dag of tien geleden gemaakt, de blogger liet net de kruispunten met de Sibranda- en Isebrandsheerd achter zich. Over ongeveer 250 meter buigtr de wijkring rechtsaf richting kruispunt Beijum Zuid. Het was een donkere dag. De vriendelijke vraag aan tijdelijke wildparkeerders luidt: Kunnen jullie de alarmlichten even aandoen in het vervolg? Dat geeft beter zicht. Het is namelijk belangrijk om op tijd in te schatten of je tegelijkertijd met een tegenligger het restant van het wegdek kunt gebruiken of dat je (van deze kant uit bekeken) beter even kan stoppen. Dank u.

4 opmerkingen:

Klaas Vaak zei

Wel ja waarom ook niet neerzetten waar je moet zijn? Bijna elke dag staat er ook 1 in onze straat midden op de weg niemand die er langs kan want er moet een pakje bezorgt worden? Terwijl een lege parkeerplaats ernaast ligt?

Lang leve de bezorgers.

Anoniem zei

kerel heb je niks beters te doen dan over al die dingen zeuren, dan zijn het weer hoofd doekjes en nu dit weer.
Ga toch een echte baan zoeken kerel in plaats altijd maar zijken.

Anoniem zei

Heerlijk, met anoniem 21:38 een echte reaguurder op het blog. Kenmerk is meestal niet kunnen spellen, of de taal ook maar een beetje machtig zijn. Zeik op gast.

Met de alarmlichten ben ik het wel eens. Maar dat je parkeerplekken moet zoeken iets minder.

Kees K.

Anoniem zei

reaguurder, volgens mij spel je dat ook anders of niet dan. je kan niet tegen commentaar :). dat is het. :)