dinsdag 27 januari 2015

SPEELVELDJE FROUKEMAHEERD LEEG GESTRIPT


Het speelveldje aan het woonpleintje in de Froukemaheerd is eind afgelopen week gestript. Alle speeltoestellen zijn verwijderd.
Hoe zag het speelveldje er ook nog maar uit? Goed, denkt de blogger. Ongevaarlijk. Toch moeten de toestellen worden vervangen ivm aansprakelijkheid, als ze zijn afgeschreven, en dat zijn ze na tien jaar, zijn ze niet meer verzekerd.
Zie nog eens het bericht dat op 5 december werd gepubliceerd. Sommige lezers vroegen zich nav het bericht af hoe het toch kan dat bewoners in de ene heerd hemel en aarde moeten bewegen om een nieuw speelveldje te krijgen terwijl in een andere heerd, de Froukemaheerd bijvoorbeeld, vervanging en renovatie van de speelveldjes zo gemakkelijk gaat. De blogger zou het zo niet weten. Kunnen de mensen uit de Framaheerd de procesgang rond hun aanvraag van een speelveldje misschien even mailen?

Zie foto's, afgelopen vrijdag werden de toestellen verwijderd. Het verwijderen van de glijbaan ging met een een kleine heftruck, stel dat je rugklachten krijgt van spitten en tillen. Op de onderste foto is te zien dat een hekwerk om het gestripte speelveldje werd gezet. Die staat er nou nog, er gebeurt niks.

Als de nieuwe toestellen worden of zijn gemonteerd volgt een nieuw blogbericht.


Geen opmerkingen: