maandag 26 januari 2015

HANDIGE BERT-SHOETIME KAN VEEL....

"Er kwam onlangs iemand met een hele deur de zaak binnenlopen met de vraag of ik het slot even kon verwijderen."

Als het goed is ziet de lezer op bovenstaande foto een schoen onder een lijmklem samengeperst. Afgelopen week liep de blogger een rondje door de wijk, met als doel te kijken of er nog de nodige eigenaardigheden waren te zien. 
Wat een geklepper opeens. Wat was het geval? De zool onder de voet van ondergetekende liet opeens helemaal los. Vlakbij in de buurt van Shoetime-Bert. Het liep van geen meter meer.
Beschroomd liep de blogger de schoenenzaak binnen. Bert, heb je tijd om m'n schoen te lappen? Dat kon.

De klant is Koning. Schoen uit, lijm eronder, tussen de basis van de schoen en de zool, en klemmen maar. Je kunt er op wachten, duurt een paar minuten.
Tijd om even wat te vragen, Bert heb je nog respons gehad op het bericht dat je een kapotte fietssleutel uit een fiets haalde?
Twee maanden geleden stond het bewuste bericht op Beijumnieuws. Handige Bert. Hij is bijna voor alles in......

Afgelopen vrijdagmiddag, ten tijde van lijmen(zie foto boven), en n.a.v, de gestelde vraag: "Ik wist niet wat me overkwam. De ene keer kwam iemand met een lekke band in de zaak met de vraag of ik die kon lappen, dan weer kwam er iemand binnen met een reparatieverzoek omdat de stuur van z'n fiets kapot was, en toen.....".
Bert moest even bijkomen. Het is echt waar gebeurd: "Er kwam iemand met een hele deur de winkel binnenlopen met de vraag of ik de sleutel maar even kon verwijderen."

Voor handigheidjes moet je bij Shoetime-Bert zijn. De berichten op Beijumnieuws worden blijkbaar gelezen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is echt ongelofelijk wat deze man soms voor elkaar bokst. Hij is een rots in de reparatiebranding van Beijum. Jas of tas kapot ? Gauw naar Bert !

AB zei

Helemaal mee eens! De beste schoenmaker van de stad en werkt ook heel netjes!

Anoniem zei

Ook betaal je volgens mij eerder te weinig dan te veel!

Anoniem zei

Bert is een allround vakman, een kei gewoonweg. Komt soms met oplossingen waar je nog helemaal niet bij stil had gestaan.