donderdag 8 januari 2015

WAT DOET DIE BUIS DAAR BIJ HET KARDINGERVIADUCT?

Het is vanaf Beijum prettig doorrijden over de oostelijke en zuidelijke ring richting Julianaplein. En omgekeerd ook, geen gezeur en getreuzel meer door stoplichten. In alle rust kunnen de drie viaducten op rij, die van Lewenborg, Kardinge én Beijum vanuit de auto worden bekeken.
De viaducten bij Lewenborg en Beijum zijn wat de blogger betreft het mooist. Eigenaardig, het exemplaar bij Beijum Zuid bulkt van alle drie het meest van de graffiti. De blogger hoorde er al moppers over in de wijk, waarom is onze viaduct zo besmeurd? Is het weer Beijum?
Maar daar gaat dit bericht verder niet heen. Op de foto is de afslag naar Kardinge en een gedeelte van het viaduct te zien (komend vanuit de zuidelijke richting). Wat is dat toch voor een buis of tunnel die rechts van het viaduct zichtbaar is? Moet die het overtollige water afvoeren? Waar kom je terecht als je er in kruipt (niet voor dikke mensen)? Is het een wildtunnel of faunaduiker?
Wie het weet mag het zeggen: Beijumnieuws@ziggo.nl

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Urinoir voor olifanten?

Anoniem zei

Is een faunaduiker.

Anoniem zei

Net als de muurtjes bij Beijum Noord is dit voor dieren. Al die maatregelen horen bij de Ecologische hoofdstructuur, dieren zouden dan van de Koningslaagte en omgeving zo naar stadsgewestpark Kardinge moeten kunnen migreren.