vrijdag 9 januari 2015

PVDA-RAADSLEDEN KOMEN NAAR BEIJUM (Kleihorn)

I
Ingezonden.
(Het staat alle politieke partijen vrij om aankondigingen, mededelingen etc. op te sturen voor publicatie op Beijumnieuws mits het iets met Beijum te maken heeft)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

"met hun te praten","beweegtuin"...

"horen of de veranderingen in de Zorg en Jeugdzorg wel of geen effect hebben op persoonlijke omstandigheden"... terwijl de uitvoering nog geen enkele concrete basis heeft voor een oordeel omdat de wetten pas per 1-1-15 geldig zijn?

Weet waar je heen gaat. Doe het niet, drink lekker thuis je koffie of thee.

Kees K.

Anoniem zei

Deze partij heeft het gewone volk verraden. Kees K heeft groot gelijk: ga niet naar deze luchtverplaatsingsavond waar je nòg meer op de mouw zal worden gespeld.

Anoniem zei

Wie weet komt deze Partij van de Aardbei met leuke ideetjes voor uw moestuin ?

Anoniem zei

Aardbevingen door gaswinning, daar hoor je de PvdA niet over, als coalitie-partner van minister Kamp. Beijum is de meest oostelijk gelegen stadswijk, het meest nabij Loppersum enzo. De wijk beeft en scheurt regelmatig. De grootste stadswijk leeft als enige echt bovenop de Slochter gasbel. Beijum ligt op twee aardbreuklijnen, aldus STvdM. Onveiligheidsgevoelens en cynisme richting politiek, berusting over gescheurde muren en steeds meer tochtende energielekke huizen is wat heerst. De BOB zwijgt psychologisch platgeslagen, angstig voor een nog negatiever beeld van de stads-ruine die de wijk achterin vormt.
Waarom valt Beijum nog steeds niet onder het erkende aardbevingsgebied? En heeft de wijk daarmee naast de onontkoombare nadelen ook recht op voordelen, zoals compensatie-regeling. Bijv. vierduizend euro per huis energiebesparingsmaatregelen als een bewoner 1.000 euri aardbevingsschade kan bewijzen bij de NAM en de EOD.