woensdag 28 januari 2015

DIEREN, NIET POEPEN BIJ HET DIERENHOTEL


Gistermiddag fietste de blogger door de Jensemaheerd. Wat een mooi ruim opgezette heerd is dat toch. Maar zijn de bewoners ook ruimdenkend richting dieren?

Je kunt ze niet allemaal over een kam scheren. De bewoners van de Jensemaheerd, bedoelt de blogger natuurlijk. Maar hij had een moment van twijfel tijdens het aanschouwen van bovenstaande situatie (foto).
Rechts zien we een soort van bordje op de foto, waarop staat aangegeven dat honden niet in of op het perkje mogen kakken. Links staat een dierenhotel.
Een dierenhotel? Dat we Bijenhotels hebben weten we. Maar hebben we ook nog een algemene dierenhotel? Ja, naar het schijnt. Zie de Regiokrant.

De blogger snapt de dierenliefhebbers soms niet helemaal. Wat aardig, een hotel voor dieren. Maar om daar nou weer vijf meter vandaan een bordje neer te poten waarop staat dat honden niet mogen schijten, dat is toch niet klantvriendelijk?

Mogen de honden soms in het hotel hun behoefte doen?
Het is een beetje flauw opgemerkt, maar volgens ondergetekende liggen dierentolerantie en intolerantie hier (Jensemaheerd) vlak bij elkaar.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wellicht kan er nog een bordje naast : "Neuroten en dierenhaters hier geen bordjes plaatsen a.u.b."

DDD zei

Zo'n zelfgemaakt bordje maakt het natuurlijk niet verboden. Lijkt me ook door een kind gemaakt(die misschien eens in de poep heeft getrapt?)

Anoniem zei

Welke bioloog kan het niet over zijn hart verkrijgen om een mooi gedraaide nog glimmende hondenkeutel,in zijn tuin toe te laten.
Denk eens aan de wormpjes en de mooie blauwvliegen die er van genieten en uw tuin verrijken met hun mooie gezoem !!!

Anoniem zei


laat daarbij de tuindeur richting keuken open.
kunnen de blauwvliegen ook snel de weg naar de ham en kaas vinden, die puberzoon/dochter vergeten heeft weer in de koelkast terug te leggen.