zondag 1 november 2009

DE HERFST ZORGT VOOR PRACHTIGE KLEUREN IN BEIJUM

De herfst is op zijn mooist, vooral met het mooie
weer van de afgelopen dagen is een wandeling of fietstocht zeker de moeite waard. De komende dagen is het eerst weer uit met de pret, het gaat veel regenen en de wind wordt krachtiger. Ook dat heeft zijn charme, echte herfstweer, stampot boerenkool met worst, kachel aan, lekker binnen en af en toe naar buiten voor een stormachtige wandeling. De komende dagen hebt u nog een 2e herfstfilmpje te goed, ook deze is vanaf de fiets genomen. Ook staan er nog drie Beijumrijders te goed. Ook die zijn vanaf de fiets opgenomen.
De Mudaheerd, de Bentismaheerd en de Edzemaheerd komen aan de beurt. Lezeres Dineke stuurde een paar herfstfoto's op. Ze schreef er onderstaande tekst bij:
Deze foto's zijn gemaakt in het park achter de Mudaheerd. Dit park trok ons over de streep toen we op huizenjacht toch maar een kijkje in Beijum gingen nemen. Net als zoveel andere mensen hadden we geen erg positief beeld van de wijk, maar onze makelaar vroeg ons dit huis toch even te gaan bekijken, ondanks dat de wijk niet op ons lijstje stond. We wonen hier inmiddels ruim 10 jaar, en als het aan mij ligt gaan we niet meer weg. We hebben hier veel leuke mensen leren kennen, de kinderen zitten op een leuke school (de Beijumkorf) en we genieten vaak van al het groen van de wijk. En nu is het herfst en dat wilde ik even vastleggen voordat wind en regen al die mooie bladeren eraf laten vallen. Er is trouwens nog wel ruimte voor wat meer wandelaars, ik denk dat een groot deel van de mensen die hier in de wijk wonen nooit in het park Komt en kijk eens hoe mooi het is!
Meer foto's uit de wijk, al of niet met een verhaaltje erbij, zijn welkom! Beijumnieuws@online.nl

Geen opmerkingen: