maandag 16 november 2009

INNERSDIJK HEEFT EEN BRASSERIE (INGEZONDEN)

Brasserie Innersdijk is elke dag geopend vanaf 10.00 uur tot en met 20.30 uur. Wij hebben een gezellige Brasserie waar volop ruimte is om even te ontspannen en te genieten van een lekker drankje en een versnapering. Wat kunt u allemaal bij Brasserie Innersdijk verwachten?

Wij hebben van 10.00 uur tot 20.30 uur altijd een vers kopje koffie, thee, chocolademelk of diverse frisdranken. Maar ook verschillende soorten gebak, koeken en cake. En tussen 11.30 uur tot en met 13.00 uur elke dag twee soorten soepen, verschillende broodjes, snacks of een keuzemenu aan. Dit keuzemenu bestaat uit een drie gangen menu en u kunt elke dag kiezen uit twee menu’s. U kunt vanaf 17.00 uur bij ons terecht voor een kop soep,luxe broodje, snack of een daghap.

Verder kunnen wij van de Brasserie Innersdijk u voor verjaardagen of feestjes een leuk assortiment aan catering aanbieden. Wij kunnen drankjes, gebak, hapjes en buffetten voor u verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor cadeaubonnen voor de Brasserie, naar eigen bedrag in te vullen. En te besteden in onze Brasserie. Voor details kunt u contact opnemen met: Coördinator voeding Innersdijk: 050 54 95 700
Wij hopen u binnenkort eens te mogen ontvangen in onze sfeervolle Brasserie.
Themabuffet.
Elke eerste vrijdagavond van de maand verzorgt de Brasserie Innersdijk voor cliënten, familie, vrienden, gasten en buurtbewoners een themabuffet.
Kosten van dit buffet zijn € 10,00 excl drankjes.

Geen opmerkingen: