woensdag 11 november 2009

LEZERS REAGEREN RAZENDSNEL!

Het medium internet bewijst weer eens zijn fabuleuze en onovertroffen snelheid. Het vorige bericht was nog maar net geplaatst of de mails en foto's stroomden al binnen.
De eerste reactie op het gebeurde werd gestuurd door lezeres Anna, zie onder het vorige bericht. Lezeres Karin deed er een schepje boven op. Ze mailde een paar foto's met onderstaande tekst:
Brand Boelemaheerd 41, melding kwam binnen om 16.37. Ik heb gehoord dat een pan vlam heeft gevat, of dat waar is ??? De brandweer rukte groots uit een ladderwagen en 2 gewone wagens 2 ambulance's (die zover ik heb gezien niet in actie hoefde te komen) en 2 politiewagens.

3 opmerkingen:

Dineke zei

De brandweerauto scheurde over de busbaan van WC West heen, terwijl het daar hartstikke druk was met kinderen met lampionnetjes, als je dan hoort dat het om een pan ging vraag ik me wel een beetje af of iets voorzichtiger ook had gekund.

Het zal wel protocol zijn, bij ons in de heerd hadden we ook eens drie bandweerwagens staan vanwege een pan met drooggekookte eieren :)

Ik ben blij te horen dat het niet erger was.

karin.p, zei

ook ik dacht na de zoveelste sirene dat er toch wel iets heel ergs aan de hand was.
Toch maar even kijken en zag geen rook en geen vuur alleen een donker huis, gelukkig maar natuurlijk dat voorop gesteld.
Maar ja een klein brandje in de pan kan zo een huis in vlammen zetten en vandaar waarschijnlijk de grote inzet.

Alie zei

Het ging inderdaad met grof geweld. Met hoge snelheid en toeters en bellen dwars door het winkelcentrum, waar overal kinderen liepen...
Nouja, gelukkig was het dit en niks ergers...
Het is toch altijd even weer schrikken, je kunt ze niet volgen ofzo, je gokt maar een beetje welke kant ze op vliegen.