zaterdag 14 november 2009

TANDARTS SEAWISH BEDANKT BEIJUMERS

Tandarts Seawish was jaren een van de gezichtbepalende tandartsen binnen de praktijk aan de Stoepemaheerd. U zie hem hier rechts op een eerder geplaatste foto, samen met de mondhygiënist. Mijnheer Seawish is vertrokken naar een praktijk in Corpus de Hoorn, zijn opvolger tandarts Sito werd op Beijumnieuws een paar dagen geleden geportretteerd. De heer Seawish nam nog even contact op met de vraag of het volgende nog even vermeldt kon worden: "Het lukte me niet om alle clienten door middel van een persoonlijke brief op de hoogte te stellen van mijn vertrek. Ik wil op deze manier alle mensen bedanken die de afgelopen jaren vertrouwen in mij als tandarts hebben gehad. Ik heb een prettige tijd gehad in Beijum, het gaat u allemaal goed!"

6 opmerkingen:

karin.p,. zei

Nou netjes dat hij dat nog even doet zo, de assistente waar ik het aan vertelde heeft het vast doorverteld ;-) Beijumnieuws is ideaal en gaat cker nog veel groter worden !!!
Ik doe in ieder geval me best om hem aan veel mensen door te sturen en aan iedereen die ik hem stuur die zeggen dan ook gelijk woow wat een leuke en handige site !!!

Ga zo door Johan !!!

Frank zei

Helemaal met bovenstaande eens. Wat mij betreft een fanclub Beijumnieuws. Belechelijk om dit allemaal gratis te krijgen, ik heb een tientje overgemaakt op het rekeningnummer die ik bovenaan zie.

Anoniem zei

Best mensen, ik hed vorige week de tandarts Seawish gesproken en hij vertelde mij dat het praktijk aan derden verkocht is en bij het verkopen van een tandartspraktijk kan alleen de
nieuwe eigenaar de patienten van de vorige tandarts op de hoogte stellen van de
wijzigingen binnen de praktijk.
De uitgetreden tandarts mag zijn patienten niet benaderen(niet bellen,niet e-mailen
en ook niet een brief sturen)
jammer dat Seawish weg is want ik was erg tevreden over hem.

Dineke zei

Dat vind ik een heel vreemd verhaal, waarom zou iemand die met een praktijk stopt z'n patienten niet mogen benaderen, om te voorkomen dat de patienten meegaan ofzo??

Gerrie zei

Zeer binnenkort begint tandarts Seawish zijn eigen praktijk aan de Hyppocrateslaan in Corpus den Hoorn. Ik zie hier nog geen bericht van.

Anoniem zei

www.tandartsseawish.nl

Hippocrateslaan 32
9728 HJ Groningen

0508795127