vrijdag 27 november 2009

ZONNEN OP PLEIN WEST

Guur, regenachtig en koud is het buiten. De zon lijkt wel uit het heelal verdwenen, wat een grijze dag vandaag. Huilen met de pet op en knudde met een rietje. Op Plein West lijkt echter een straaltje zonneschijn de troosteloosheid te doorbreken, zie foto. Of is dit een handeltje in illusies? Ik ben niet zo'n zonnebanktype maar vraag me af: zou het lekker zijn om speciaal op een dag als vandaag onder een MegaZon te gaan liggen? Dat kwartiertje zal wel lekker zijn, maar je moet daarna toch ook weer naar buiten? Als er lezers zijn die wel eens gebruik maken van een zonnebank dan kunnen ze hun ervaring(en) hier kwijt. Deze ontklede dame ligt trouwens te genieten tegenover de drankwinkel op Plein West. Als dat maar goed gaat. De drankwinkel is intussen voorzien van rolluiken. Maar wie beschermt deze dame?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een zonnig berichje. Gaat daarom de zon nu ineens schijnen boven beijum?

Karin.P. zei

Ik ga soms onder de zonnebank ook mijn dochter wel eens, maar het is niet dat je zegt ik ga lekker even onder de zonnebank je doet het meer voor een lekker tintje/kleurtje of in mijn geval tegen een winterdipje.
Maar of zo'n zonnebank uit kan op plein west ??? ik heb zo mijn twijfels.

Kees.K zei

De dame is beschermd door een fietsenrek. Dat houdt wel wat tegen toch? Gelukkig hoef ik niet bij haar te liggen onder die onge'zon'de straling.