zondag 15 november 2009

VIDEO OOGTV OVER VERNIELINGEN IN BEIJUM

De stelling van de week die nu loopt gaat o.a. over vernielingen in de wijk. Deze video is gemaakt door Colin Mooijman en staat al weer een paar weken op stadjerstv. De video haakt in op het thema criminaliteit en vandalisme in Beijum.
Het is nu al weer een paar weken rustig in de wijk, een wijkagent vertrouwde me onlangs toe dat de daders nog wel gepakt gaan worden en dat de wijkagenten in Beijum binnenkort versterking krijgen. Beijum heeft geen behoefte aan zinloze en domme vernielingen, we willen hier rustig en plezierig wonen.

12 opmerkingen:

Johan Fehrmann zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Johan Fehrmann zei

Ik kan niet in een You-Tube bericht werken en daarom op deze manier even een aanvulling. Het verslag is van Tim Terburg en Vera Verzijl. De video is door Colin Mooijman op stadjerstv gezet.

karin.p, zei

Als je wat wil uithalen doe het dan niet bij een school ??? ok bij u thuis de volgende keer ???

Helemaal niet !!!
zoals al gezegd meer blauw op straat wat ik hoorde van Kees is vrijdag en zaterdag er niks voor de jongeren in het Trefpunt dus dat zou moeten veranderen.
En deze gasten moeten eihard aangepakt worden zodat andere jeugdigen zien en zich wel bedenken.

Kees Huizenga zei

@ Karin: die jongeren zeiden op 7 november jl. tegen mij dat er 's zaterdagavonds niets te doen is in Het Trefpunt.

Op de vrijdagavond is er in dit jongerencentrum wel iets voor de jongeren/jeugd.

Anoniem zei

Door het centrum van gr'n lopend zie ik veel en veel meer vernieling en verloedering dan in onze wijk. Niet dat ik daar blij van wordt, maar hou toch op met dat millimeter-gezeik dat het in beijum een 'wild-west' is.
Bij schade natuurlijk wel, als het kan, de daders oppakken en de schade laten betalen, maar ga niet de kant op dat beijum een rampwijk is. En dat er buurtwachten nodig zijn. Gaan die dan met knuppels de wijk in en bij het minste verzet de politie bellen? Is de wijk de schuld van gasten die zich niet kunnen gedragen?
Zoals die oudere mevrouw in het filmpje zegt, dat is waar opgetreden moet worden, als er zich een mannetje of 20 hangend zit te verzamelen, stuur daar dan een patrouille op af om eens te vragen wat ze daar (gaan) doen en houdt ze in de gaten. Maar niet weer alsmaar roepen dat beijum zo slecht is. Kees.

karin.p, zei

waarom annoniem ???

Anoniem zei

Ja, waarom anoniem Kees?

Anoniem zei

Beste Karin.P en Anoniem,

Ik heb geen zin om gegevens op te hoesten voor Google of Open ID of Url (wat dat dan ook wezen mag). Ik sta al in foto op de streetview en probeer dat te wissen. Ik wil dus niet aangemeld worden bij adresverzamelaars. Maar ik heet echt Kees hoor. En maakt dat 'anoniem' wat uit voor wat ik schrijf? Ahoi, Kees

karin.p, zei

Beste Kees

Is dat zo erg dat je op streetview staat ???
Als je Kees heet dan kun je toch ook gewoon kees neerzetten, nu is het zo dat we al een Kees hebben dan zet je een letter erachter of een cijfer ;-)
Net als ik mijn geval ook al was ik de 1e Karin nu zet ik gewoon karin.p. opgelost.
Annoniem is vaak voor mensen die iets te verbergen hebben ;-)
Je weet dan wie je voor je hebt want zoals nu heb je 2 verschillende die posten annoniem niet erg handig !!!

Anoniem zei

Okee Karin, dan heet ik voortaan Kees.K. En ik heb helemaal niks te verbergen, anders zou ik me ook niet laten zien. En ja, in ben er niet blij mee dat een bedrijfje als google me filmpt als ik naar huis ga. Ik heb ze toen aangesproken en beleefd verzocht op te donderen, maar dan nog sta je erop. Net zoiets als internetpost. Daarom dus net als jij anoniem. Maar, daar geef ik je helemaal gelijk in, spraakverwarring, laat staan naamsverwarring, dat moeten we tegengaan. Kees, K.

Anoniem zei

Waaom zou je je naam hier moeten plaatsen?
Er is een optie anoniem.

1.Wie heeft er niets te verbergen? Je gaat toch ook niet naakt over straat. Dat heet dus prive. Niet iedereen hoeft alles te weten van je.
Dat heet recht op privacy.

2. Dat recht bestaat, en je hoeft je daar niet voor te verantwoorden.

Het maakt ook niet uit wat je naam is, het gaat om de inhoud van wat je schrijft.

Maar het is waar, voor sommige mensen gaat het om de naam en niet om de inhoud.

Anoniem zei

Daar ben ik het helemaal mee eens Anoniem. Helaas gaat het vaker om wie het zegt dan wat iemand zegt.

En al die schuil-/nepnamen die op i-net floreren zeggen toch ook niks. Je kunt ook gemakkelijk naar iemand verwijzen door aan de datum/tijd van plaatsing te refereren. Kees K.