woensdag 25 november 2009

RENÉ, KLAAS EN EEF ZIJN @LERT

Politie alert op wrakken
In de aanloop naar de jaarwisseling zijn wij extra alert op autowrakken, aanhangers, caravans etc. die al langere tijd op de openbare weg geparkeerd staan. Wij willen hiermee voorkomen dat dergelijke voertuigen kort voor, of tijdens de jaarwisseling aan de vlammen ten prooi vallen. Voertuigen die onder de zogenaamde wrakkenregeling vallen, worden verwijderd.
Voorkom afvoer
Heeft u een aanhanger, caravan of auto zonder kenteken op of aan de openbare weg geplaatst? Zet het voertuig dan veilig weg, dus op eigen terrein of ergens onder dak. Zo kunnen wij samen voorkomen dat uw ‘heilige koe’ naar de sloop wordt afgevoerd.
Extra toezicht op overlast
De politie ziet in Beijum opvallend en onopvallend extra toe op overlast door jongeren. Het gaat hierbij vooral om jongeren die overlast veroorzaken door te veel lawaai te maken, rommel achter te laten of alcohol te nuttigen op straat. Ook controleren wij gericht op afwijkend verkeersgedrag. Hiervoor is inmiddels een aantal mensen beboet.

Ervaart u overlast van jongeren? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) en/of het Meldpunt Overlast ( 050-5875885 050-5875885 ).
Met vriendelijke groet,
Rene Hofman, Klaas van Eeks en Eef Ekkelenkamp,
uw buurtagenten.
http://politiegroningen.m7.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?encId=7SQLeRH2&actId=397971&command=openhtml

Geen opmerkingen: