vrijdag 27 november 2009

WEER ONGELUK OP WIJKRING

Ter hoogte van de Fossema- en Framaheerd is een half uur geleden een ongeluk gebeurd. Uit de eerste, nog onbevestigde, berichten valt op te maken dat een fietser of wandelaar door een auto is aangereden. Informatie is welkom op Beijumnieuws@online.nl
Zie reacties hieronder.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn man zag dat er een wandelaar was aangereden op het zebrapad door een auto. Ze stond even later gelukkig weer op.
Vreemde bijkomstigheid: Op ongeveer hetzelfde moment kwam er toevallig uit beide richtingen van de ring een ambulance met sirene, die elkaar vlakbij het ongeluk tegenkwamen en enige hinder van elkaar ondervonden. (Deze kwamen niet voor het ongeluk!)

Alie zei

We hoorden allemaal sirene's, eerst politie, die vlakbij stopte. We zagen vanuit de woonkamer het zwaailicht en er ontstond een file tot aan de bushalte (laatste voordat de bus Beijum uitgaat).
Even later 2 sirene's van ambulances, een vanaf de ringweg en 1 volgens mij vanuit Beijum. We hebben verder niet kunnen zien dat deze niet voor het ongeluk kwamen... Hopelijk is alles goed met die mevrouw die aangereden is.

Kees.K zei

Ja, het is goed afgelopen. Na even stilstaan voor tegemoetkomend verkeer, reed ik er voorbij. Er werd sneu gekeken naar een kapotte fiets, de ambulance bleef leeg.

Anoniem zei

Schrok me dood. Wat een opluchting dat het niet erg is.