dinsdag 17 november 2009

SPETTERENDE SPULLETJESMARKT IN DE BRON (21/11)


In kerkelijk centrum de Bron is op zaterdag 21 november van 10 tot 4 een markt om spullen te kopen of te verkopen. Dit allemaal weer voor het goede doel. Een grote en zogezegde spetterende spulletjesmarkt. De gehele opbrengst gaat naar 3 goede doelen: Stichting People2People, Stichting Obra en de stichting Both Sides (K)now. Het project van de People2People, (waarin de Beijumer Henk Rutgers actief is) bestaat uit ondersteuning van een school voor speciaal onderwijs voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in Polen. De stichting zamelt schoolmeubilair in samen met 2 basisscholen uit Beijum en zamelt geld in voor schoolspullen zoals krijt, potloden enz. Stichting Obra (opgericht door de Beijumse Jacqueline Gomashi en haar partner) steunt een sanitair project in Togo. De Stichting Both Sides (K)now is een project van het Maartenscollege waar onze wijkgenoot Koos Meisner docent is. De leerlingen zamelen geld in om kinderen in een sloppenwijk in Manilla te ondersteunen die naar school willen maar dat zelf niet kunnen betalen.

Op 21 november opent de Bron om 10 uur haar deuren voor deze spetterend e spulletjesmarkt met o.a. sieraden, kunst, bloemensierkunst, boekenmarkt, luxe artikelen, kinderkleding en speelgoed, fun for kids, rad van avontuur met vele mooie prijzen en natuurlijk veel lekker eten en drinken! Alle organisaties hebben ook een infostand ingericht.

Als u nog waardevolle spulletjes hebt die u wel kwijt wilt voor het goede doel dan kan dat op woensdag middag van 2 tot 5 en woensdag en donderdag ’s avonds van 7 tot 8.

De spulletjesmarkt is open van 10 uur tot 4 uur. Het adres is Bentismaheerd 1, opzij van basisschool de Heerdstee hoek Beijumerweg/Emingaheerd.

Geen opmerkingen: