dinsdag 3 november 2009

INBRAAK BIJ DE ALDI OP PLEIN OOST

Je zou bijna denken dat er een vernielzuchtige wedstrijd gaande is tussen de winkelpleinen op West en op Oost Beijum. Dat is natuurlijk niet zo, de nachtelijke vernielers en inbrekers behoren niet tot het sportieve type en enig competitiegevoel is hen vast en zeker vreemd.

Het zijn meer m'n eigen gedachten, terwijl Plein Oost de naam heeft werd er op West twee weken geleden meer schade aangericht dan al de jaren ervoor op Oost. Maar afgelopen nacht was het hier ook weer eens raak, een raam van de Aldi werd ingeschopt of getrapt. Een medewerker vertelde dat er een flatscreen wordt vermist.


Wat de dader(s) niet weet(en): het laten repareren van de geleden schade is wel net zo duur als een flatscreen, als het niet duurder is. Maar je hoeft geen sociologie te hebben geleerd om te weten dat bij dit soort daders het egoïstische eigenbelang veel belangrijker is dan het sociale belang.

2 opmerkingen:

Alie zei

Pfff laat ze toch van andermans spullen afblijven!!! Toevallig heb ikzelf ook zo'n flatscreen gekocht bij de Aldi, gelukkig kan ik wel een bonnetje laten zien!

karin.p, zei

Heey Alie

Coool nw tv, was ook wel nodig whahahahaha :-P
Maar om even terug te komen op de inbraak er moeten toch mensen dit hebben gezien !!!
Zo'n groot plein en iemand die gewoon met een doos loopt van zo'n 100cm dat valt toch op ???
Mischien dat de camera van het portiek iets heeft geregistreerd ???
Of dat iemand de doos ergens voor de deur ziet liggen en geen bon kan overleggen ;-)
hoop dat ze worden gepakt net als die laffe daders van email allert.