maandag 2 november 2009

FREEWAY LIET BILJARTCAFÉ ZATERDAGAVOND SWINGEN.

Het Biljartcafé aan de Claremaheerd zat afgelopen zaterdagavond gezellig vol, naar eigen inschatting kwamen er tussen de 75 en 100 mensen op af.
De meeste bezoekers kwamen voor het optreden van de band die vanaf 22 uur een optreden zou verzorgen. Dit liep een half uur uit, wat wil je als een live wedstrijd van onze Fc op een groot scherm aanbiedt en het is spannend? Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd knakte de sfeer in het café even toe AZ op een onverdiende voorsprong kwam.

De teleurstelling werd daarna weggedanst en weggespoeld. De band Freeway begon te spelen, en het café ging z'n dak uit. Hits uit de zeventiger en tachtiger jaren passeerden de revue en de beentjes gingen van de vloer.

Tanja van Benten stuurde een paar actiefoto's van de band op waarvan ik er een plaats. Binnenkort hier linksboven een ander logo van het Biljartcafé. Wist u dat Beijum een poppodium heeft? Het is dan wel geen kroeg/poppodium uit de Peperstraat, maar qua drukte en sfeer kon het café er afgelopen zaterdag wel aan tippen.

Geen opmerkingen: