dinsdag 12 november 2013

MORGEN GAAT IE OPEN....

 In principe is de serie 'Ontwikkeling Winkelplein West' ten einde gekomen. Niet dat alle werkzaamheden voltooid zijn, maar morgen opent de nieuwe Lidl op dit winkelplein en kunnen we weer back to normal gaan. De drie foto's die zijn te zien zijn vanmiddag gemaakt. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de heropening van de winkel.
De drie heren die op de foto zijn te zien leggen de laatste hand aan het plaatsen van nieuwe fietsrekken die in het verlengde van de nieuwe winkelwagens komen te staan. Op de achtergrond is de tekst 'Elke zondag open' te lezen. Ja, het gemak dient de mens. Is op zondagmiddag het bier of de wijn op? Is er niet genoeg brood voor de volgende ochtend? Tussen twaalf en vijf op de wekelijkse rustdag kan dat aangevuld worden.
Op de linker foto is te zien dat voor de openingsdag de ramen er pico bello uit moeten zien. En rechts dan, liggen daar geen openingscadeaus voor de klanten die morgen voor het eerst komen winkelen? Goodybags staat op de zakken genoteerd. Prettig om te weten dat we hier filiaal 325 Groningen hebben, klik de foto groter om te kunnen lezen. De dure decembermaand komt er aan. En Beijumers kunnen vanaf morgen kiezen uit twee Duitse supers en de eigen AH.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Te zot voor woorden de zondag open! Nu zullen alle winkels wel moeten volgen en of dat zo fijn is voor de kleinere ondernemer valt ernstig te betwisten! vr groet Willie

Anoniem zei

het was druk vanavond bij de open avond

Kees Huizenga zei

De vraag is wanneer de 1st Aid Computer- en Multimediashop weer haar deuren gaat openen. De eigenaar zei tijdens de uitverkoop in augustus 2013 tegen al zijn klanten dat hij over ± 12 weken weer open gaat. Van een definitieve sluiting was "geen sprake". Ik was hier twee keren getuige van.

Wat ik nu zie, doet echter het tegendeel vrezen!

Anoniem zei

Ik heb gehoord dat First Aid de huur van het pand heeft stopgezet.