maandag 11 november 2013

DIERENSPECIAALZAAK HOOGENBERG NU DISCUS-ZAAK

Het is al weer even geleden dat er een blogbericht over de meest speciale zaak van heel Beijum op Beijumnieuws verscheen. Maar Dierenspeciaalzaak Hoogenberg is, net als het bijna aangrenzende winkelplein west, volop in beweging. Er gebeurt weer van alles. De winkel heet tegenwoordig Discus Hoogenberg. Eerst even de bovenste foto. Hoogenberg heeft tot aan het voorjaar linksboven op Beijumnieuws gestaan. Een tijdje geleden vroeg ondergetekende aan baas André, pardon moeder en dochter maar volgens mij is hij dat, of hij z'n plekje op Beijumnieuws niet miste. Pakt hij een kaartje met tekst. Lees zelf maar. Is dat lief of lief? Maar goed, laten we het even zakelijk houden. De precieze inhoud dat op de linker foto staat afgebeeld is me ontschoten. Waarschijnlijk gaat het om een combinatie van lekkere chocoladestengels voor honden en kiespijn. Ja, het is echt een hele speciale dierenzaak. Op de rechter foto poseert de baas met een zak dierenvoedsel waarop de naam Discus als merknaam staat geschreven. Bij die keten heeft Hoogenberg zich onlangs aangesloten. Dit vanuit het idee 'samen sta je sterk.' En 'gezamenlijk inkopen drukt de inkoopsprijs.'
De winkel is vorige week totaal omgebouwd. Waar het ooit een soort van doolhof was met hoge stellages, zie de foto op de site van Hoogenberg., daar is alles nu overzichtelijk geworden.
Vanavond staat Hoogenberg weer snoep uit te delen aan kinderen die in het kader van Sint Maarten met een lampionnetje voorbij komen. Zie de archieffoto hier.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Krijg je nu ook gratis dierenvoer,voor deze commercial?

Anoniem zei

Ik ga vanmiddag maar eens een kijkje nemen. Benieuwd of er ook leuke nieuwe dingetjes zijn.